Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/3/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/3/2018)
Ανδρέας
    Υπάρχει ασφάλεια μέσω του ΕΟΠΠΥ; Άς γελάσω τρίπαξ! ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ! Και εξηγούμαι, για να μην παρεξηγούμαι. Παίρνεις παραπεμπτικό για εξετάσεις από το γιατρό, π για μαστογραφία και ακτινογραφία. Πάς στο Ιατρικό Κέντρο, και σου λένε τα εξής: « Η συμμετοχή σας για τη μαστογραφία είναι 7 ευρώ. Εάν θέλετε ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ των αποτελεσμάτων, το συνολικό κόστος έιναι 21 ευρώ (!!!). Όσο για την ακτινογραφία, θα την πληρώσετε εξ ολοκλήρου, γιατί έχει  καταγγελθεί η σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ, αφού πληρώνει 0,30 ευρώ για την ακτινογραφία» Κατά τα άλλα, έχουμε ασφάλεια. Ζήτω το Ελληνικό κράτος!
-----------------------------------------------
    Σύμφωνα με τις μελέτες που περιγράφουν πώς θα είναι οι γυναίκες το 2050, τα πράγματα χαλνάνε! Βέβαια, είναι θέμα γούστου. Όμως, το 2050 θα είμαι 101 ετών, οπότε μάλλον δεν θα με ενδιαφέρει το θέμα…..
-----------------------------------------------
    Τι χαζομάρες λένε Κοτζιάς και τα ρέστα, περι … «εντίμου συμβιβασμού» . Εγώ ξέρω, πως στην καθομιλουμένη, σε όλα τα θέματα, «έντιμος συμβιβασμός» σημαίνει ήττα! Εμείς, δεν διεκδικούμε τίποτα. Οι άλλοι διεκδικούν! Η μόνη λογική, είναι να περιορίσουν τις απαιτήσεις τους. Και μπορούν να γράφουν ό τι θελουν στο Σύνταγμά τους, μπορούν να μιλάνε όποια γλώσσα θέλουν, μπορούν να «βαφτίζουν» και «ξεβαφτίζουν» αεροδρόμια και δρόμους όπως θέλουν, αλλά «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο όνομά τους, δεν μπορούν να έχουν, γιατί δεν είναι. Και όποιος λέει το αντίθετο, δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα, γιατί δεν βλέπει την εξέλιξη των πραγμάτων. Εάν οι «εταίροι» και «φίλοι» μας πρέπει να πιέσουν κάποιον, αυτοί είναι οι Σκοπιανοί που με συγκαταβατικό προσωπείο προσπαθούν να μας φέρουν «στα νερά» τους. Το θέμα, δεν είναι του Κοτζιά, αυτός κάνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του λέει. Και δυστυχώς, ΞΕΡΟΥΜΕ τι εντολές έχει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου