Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (12/1/2018)
Ανδρέας
    Ο Τάκης Λουκανίδης, δεν είναι πιά μαζί μας…’Ενας πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής, που είχα την τύχη να βλέπω να παίζει, όταν η Δόξα και ο Παναθηναϊκός ερχόταν στο Καυταντζόγλειο. Ήταν ένας από εκείνους που δημιούργησαν τον θρύλο των «ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ» της Δράμας στις αρχές της δεκαετίας 60. Πένθος για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, την Δόξα Δράμας, τον ΠΑΟ αλλά και τον Άρη.
----------------------------------------
    Επίσημα θέτουν θέμα «Τσαμουριάς» οι Αλβανοί! Μόνο μια απάντηση ταιριάζει: «Μάθαν πως γαμ@@στε και πλάκωσαν και οι γύφτοι»!
----------------------------------------
    Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό; ΝΑΙ! Όμως, έχω μια απορία. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, που στο κάτω – κάτω είναι και η πρωτεύουσα; Την απάντηση θα σας την δώσω . Γιατί, εάν διοργανωθεί και στην Αθήνα, ή και μόνο στην Αθήνα, η αποτυχία του θα είναι πολύ πιθανή! Και το μήνυμα που πρέπει να περάσει, πολύ ασθενικό. Βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να παραχωρήσουν το όνομα στους Σκοπιανούς.  Σιγά, να μην μαζευτούν για την Μακεδονία! Έχουμε αρκετά παραδείγματα… Χώρια που θα υπεισέλθουν οι αριστερές «πτέρυγες» που ξέρουμε τι πρεσβεύουν. Η αλήθεια είναι, πως ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ να κάνουμε συλλαλητήριο στην Αθήνα! Άσε που, εάν η πολιτική μας ηγεσία στεκόταν στο ύψος της, από τότε που προέκυψε το πρόβλημα, όλα, ψηφίσματα, συλλαλητήρια κτλ θα ήταν περιττά. Γιατί, η αποφαση θα ήταν μία και σταθερή, και όχι… «ολίγον έγκυος» όπως παρουσιάζεται τώρα, και δίνει την ευκαιρία διεκδικήσεων από τους Σκοπιανούς.
----------------------------------------
    Άραγε, όλοι αυτοί οι … «οικονομικοί φωστήρες» του ΥΠΟΙΚ, κατάφεραν να κάνουν ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΝΟΜΟ ; Και δεν λέω για τους «κόκκινους χμέρ» που μας «κατσικώθηκαν» αλλά και για τους προηγούμενους. Όλοι οι νόμοι και διατάξεις που αφορούν την θέσπιση κρατήσεων με οποιαδήποτε μορφή, ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΛΑΘΟΣ !!!!! Πέρα από το ότι ήταν αντισυνταγματικές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Και, κοίτα ρε παιδί μου σύμπτωση, όλα τα λάθη ήταν ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ για να κρατήσει περισσότερα από όσα «έπρεπε». Έ, κάποια στιγμή πρέπεινα τα δώσει πίσω. Το εάν δεν έχει λεφτά, είναι αδιάφορο.
----------------------------------------
    Έχω την εντύπωση, πως τον τούρκο αξιωματικό αλλά και τους υπόλοιπους 8, τους ταλαιπωρούν μεν με τις απερίγραπτες παλινωδίες τους, αλλά τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Όλα αυτά, πιθανόν να είναι κάποιο σενάριο που «στήθηκε» στο στυλ¨: «Ναι, μεν θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου