Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Super League: Αποφάσισαν αποχή οι διαιτητές από τη 13η αγωνιστική



Super League: Αποφάσισαν αποχή οι διαιτητές από τη 13η αγωνιστική
http://www.iefimerida.gr
    Ετοιμοι να κάνουν αποχή είναι οι διαιτητές της Super League.
    Όπως αναφέρει η «Live Sport», οι διαιτητές είναι απλήρωτοι φέτος και σκέφτονται σοβαρά να κάνουν αποχή από τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το χρέος προς τους διαιτητές φτάνει στο 1.000.000 ευρώ και έχουν αναλάβει να το πληρώσουν η ΕΠΟ και η Super League
    «Όπως έχετε διαπιστώσει, η τελική απόφαση για τις πληρωμές της φετινής σεζόν καθυστερεί απελπιστικά και ήδη βρισκόμαστε στην 10η αγωνιστική. Η στάση μας πιστεύουμε θα καθορίσει και τη λύση του προβλήματος. Εάν δεν δράσουμε τώρα, να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουμε χειρότερες καταστάσεις από αυτές που βιώνουμε σήμερα», αναφέρεται στο μήνυμα εκ μέρους των ρέφερι, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η πρόταση της επιτροπής. 
    Σύμφωνα με αυτή, πρέπει να εξοφληθούν οι διαιτητές μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για τις δέκα πρώτες αγωνιστικές και στη συνέχεια το πρώτο δεκαπενθήμερο του κάθε μήνα να καταβάλλονται οι μισθοί για τον προηγούμενο μήνα. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, οι διαιτητές τονίζουν: «Πιστεύουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε να οριζόμαστε από την 13η αγωνιστική και μετά. Να γνωρίζετε ότι θα υπάρξει στήριξη σε οποιαδήποτε απόφασή μας». Λίγο αργότερα με νέο μέιλ ζητήθηκε να ψηφίσουν την πιθανότητα αποχής και η απόφαση ήταν ομόφωνα «ναι». 
    Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη η επιτροπή διαιτητών απευθύνθηκε στην ΚΕΔ και συγκεκριμένα στον Βίτορ Μέλο Περέιρα, τον οποίο και ενημέρωσε για την απόφαση που έλαβε: «Σας κοινοποιούμε την απόφαση των διαιτητών να μη συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ από την 13η αγωνιστική και μετά. Η απόφαση των διαιτητών αξιώνει την εξόφληση των οφειλομένων του πρωταθλήματος 2017-18 μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επίσης σύμφωνα με την απόφαση η αξίωση είναι να γίνεται η καταβολή των οφειλομένων που θα προκύπτουν κάθε μήνα στο κάθε πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα έτσι ώστε να μην υπάρχουν χρωστούμενα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου