Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Στο Στρατοδικείο Αρχιλοχίας που αρνήθηκε να εργασθεί σε HOTSPOTS λαθρομεταναστών.



Στο Στρατοδικείο Αρχιλοχίας που αρνήθηκε να εργασθεί σε HOTSPOTS λαθρομεταναστών.
    «..έχουν συντελεστεί παραβιάσεις του Συντάγματος που υποβιβάζουν τον ρόλο του στρατιωτικού σε αστυνομικό και διοικητικό υπάλληλο. Τώρα πια ο στρατιωτικός διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη... οι στρατιωτικοί δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να υπερασπιστούν..
    Ο Διόδοτος ευχαριστεί όλους τους ελληνόψυχους και πατριώτες Ελλάδος, Γερμανίας, ΗΠΑ, Ουκρανίας, Μ.Βρετανίας, Κύπρου και Αυστραλίας, 39.000!.. στον αριθμό -ΜΟΝΟ στην (της περασμένης Παρασκευής 10/11/2017) αποκλειστική του ανάρτηση με τίτλο 
    Τους ευχαριστεί, όχι για την προβολή του ιστολογίου, αλλά για το ενδιαφέρον τους για τον Αγωνιστή Πατριώτη Αρχιλοχία (ΥΠ) Ευάγγελο Φώτη, που θα χρειαστεί την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα του για το πραγματικό Ελληνικό Δίκαιο και το γκρέμισμα της ανθελληνικής προπαγάνδας και προδοσίας που συντελείται αυτή την στιγμή στο θέμα της παράνομης λαθρομετανάστευσης. 
    Το επίσης σημαντικό που θέλω να σας αναφέρω, είναι ότι οι δύο δημοφιλέστερες (περισσότερο αναγνωσμένες) αναρτήσεις του ιστολογίου μας, έχουν σχέση με αυτό το θέμα, της λαθρομετανάστευσης.  Αυτό δείχνει ότι τους απανταχού Έλληνες, τους καίει αυτό το θέμα -περισσότερο και από τα μνημόνια- γιατί η φυλετική τους μνήμη ανασύρει αντανακλαστικά που αφορούσαν τον Περσικό και τον Οθωμανικό κίνδυνο... τώρα όμως επίκειται απόπειρα ολοσχερούς αφανισμού μας μέσω ενός σχεδιασμένου και μαζικού ασιατικού εποικισμού και ισλαμοποίησης της πατρίδος μας.    
Τα μάτια σας ανοιχτά!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου