Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Νόμος Παρασκευόπουλου: Αποφυλακίστηκε στα 2,5 χρόνια αντί στα 20 επικίνδυνος ληστής με καλάσνικοφ



Νόμος Παρασκευόπουλου: Αποφυλακίστηκε στα 2,5 χρόνια αντί στα 20 επικίνδυνος ληστής με καλάσνικοφ
    Μόλις... 2,5 χρόνια, αντί για 20, έμεινε στη φυλακή εξαιρετικά επικίνδυνος κακοποιός, ληστής με καλάσνικοφ συγκεκριμένα, ο οποίος έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποφυλάκιση. 
    Ο εν λόγω κακοποιός είναι ένας από τους ληστές με τα καλάσνικοφ που το 2014 είχαν εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας και με την απειλή των όπλων είχαν αρπάξει κοσμήματα μεγάλης αξίας και μετρητά. 
    Με βάση τη δικαστική απόφαση ο εν λόγω ληστής θα έπρεπε να βγει από τη φυλακή στις 13 Νοεμβρίου του 2035, ωστόσο εδώ και σχεδόν δυο μήνες, από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, είναι ελεύθερος
    Γιατί αποφυλακίστηκε στα 2,5 χρόνια αντί να μείνει στη φυλακή 20; Λόγω του «ευεργετικού υπολογισμού 800 ημερών λόγω αναπηρίας, βάσει του νόμου 4322/2015 και αναστολή του υπολοίπου της ποινής του».
    Ο εν λόγω ληστής, κατά πληροφορίες είχε έναν τραυματισμό στο πόδι λόγω τροχαίου ατυχήματος, λίγες ημέρες πριν συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2014
    Πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο για έναν σκληρό κακοποιό που δεν διστάζει να βγάλει όπλο και να ρίξει στο ψαχνό, ενώ μιλούν, ακόμη και για ανακυκλώσιμη εγκληματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου