Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ήταν κολλημένος στην κίνηση και έκανε κάτι που του απέφερε 11.000 ευρώ!



Ήταν κολλημένος στην κίνηση και έκανε κάτι που του απέφερε 11.000 ευρώ!
    Όλοι έχουμε βρεθεί σε κυκλοφοριακό κομφούζιο και ξέρουμε καλά τα νεύρα που προκαλεί.
    Τίποτα δεν μπορεί να σε κατευνάσει εκείνη την ώρα, εκτός ίσως από
11.000 ευρώ.
    Αυτό ακριβώς συνέβη στον Λονδρέζο Paul Wood, μέλος ενός ψυχαγωγικού διδύμου (
Woody & Kleiny) που ανεβάζει φάρσες στα social media, όταν το κυκλοφοριακό έμφραγμα στη λεωφόρο τον έκανε να στρίψει σε ένα στενάκι μπας και γλιτώσει από την ανυπόφορη κίνηση. Δεν γλίτωσε όμως.
    Στρίβοντας λοιπόν και παραμένοντας κολλημένος, παρατήρησε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι, το οποίο φρόντισε να φωτογραφίσει. Κι αυτό γιατί θυμήθηκε μια σελίδα στο
Facebook που είχε δει και διατεινόταν πως προσφέρει αμοιβή σε όποιον εντοπίσει ερειπωμένα σπίτια.
    «
Είχα κολλήσει στη χειρότερη δυνατή κίνηση κοντά στο Kilburn, κι έτσι αποφάσισα να στρίψω σε ένα στενάκι, το οποίο με άφησε καθηλωμένο για 25 λεπτά. Δίπλα μου ήταν ένα σπίτι που έμοιαζε σαν τις άλλες πολυτελείς κατοικίες εκεί γύρω, κάτι που δεν έβγαζε νόημα. Τράβηξα λοιπόν μια φωτογραφία, σημείωσα τη διεύθυνση και τα ανέβασα στο YouSpotProperty.com, μια εταιρία που είχα δει στο Facebook επειδή είχε σώσει μια σειρά από σπίτια του νότιου Λονδίνου».
    Η
You Spot Property ζητά από τον κόσμο να στέλνει εικόνες και πληροφορίες από εγκαταλειμμένα σπίτια κι αν είσαι ο πρώτος, θα πάρεις μια δωροεπιταγή 22 ευρώ για την Amazon και τέτοια μικροδωράκια. Αν όμως αγοράσει τελικά η εταιρία το οίκημα, τότε δικαιούσαι το 1% της τιμής πώλησης!
    Η
You Spot Property αγόρασε πράγματι το ερείπιο που ξετρύπωσε ο Paul έναντι 1 εκατ. λιρών, κάνοντάς τον πλουσιότερο κατά 11.000 ευρώ (10.000 λίρες). Στα τρία χρόνια που λειτουργεί η YouSpotProperty, άλλοι 49 άνθρωποι έχουν πάρει αυτό το 1%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου