Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/9/2017)
Ανδρέας
    Αυτό και αν είναι είδηση! Αφήνουν τα «δεξιά» καθίκια απλήρωτους τους εργαζόμενους, και το ίδιο κάνουν οι… ιδεολόγοι κοινωφνικά ευαίσθητοι και έχοντες το … «ηθικό πλεονέκτημα» «αριστεροί»; Έτσι φαίνεται, αφού οι εργαζόμενοι σε «κόκκινες» επιχειρήσεις έχουν να πληρωθούν 3 μήνες! (Ρ/Φ σταθμός «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» )
------------------------------
    Δεν ξέρω τι γίνεται αλλού, όμως εδώ στη Θεσσαλονίκη ο καιρός «ζόρισε» αρκετά. Καλό αυτό, γιατί μπορούμε να κοιμηθούμε όμορφα, να μην ιδρώσουμε στη βόλτα, όλα καλά επομένως!
------------------------------
    Εκβιασμός! Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις αυτό που θέλεις! Από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε. Αρκεί, βέβαια, να έχεις «ατού» στα χέρια σου, ή να νομίζουν οι άλλοι ότι έχεις! Παγκόσμιο φαινόμενο, που παρατηρείται έντονα στα οικονομικά θέματα. Εκβιασμός, λοιπόν! Αρκεί να έχεις «ατού»….
------------------------------
    Αύριο δεν έχει «ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ»! Οι κακεντρεχείς θα σκεφτούν ότι … «επιτέλους, γλυτώσαμε!» . Το θέμα είναι πως δεν θα έχω δυνατότητα να γράψω, αλλά μην νομίζουν πως γλύτωσαν, θα τα φάλω στο «μπάφερ» και θα βγούν όλα μαζί την Δευτέρα! Καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου