Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη



Οι Νέες Ταινίες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη
    Ερωτικές περιπέτειες, μυστήρια, αστυνομικές ιστορίες, αλλά και κωμικές καταστάσεις ξεδιπλώνονται στις νέες ταινίες της εβδομάδας, που προβάλλονται από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Έρωτες και φιλίες
    Μία πανέμορφη νεαρή χήρα εγκαθίσταται προσωρινά στην έπαυλη των πεθερικών της μέχρι να καταλαγιάσουν οι φήμες για τις ερωτικές της περιπέτειες. Εκεί είναι αποφασισμένη να βρει σύζυγο για την ίδια και για την κόρη της, που όμως δεν συμμερίζεται τις επιθυμίες της μητέρας της. Η χήρα όμως συνεχίζει ακάθεκτη προσελκύοντας έναν όμορφο και νεαρό άντρα, έναν πλούσιο και ανόητο αλλά και κάποιον εξωφρενικά γοητευτικό και παντρεμένο. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από τον έλεγχό της.
    Η σκηνοθεσία είναι του Γουίτ Στίλμαν και παίζουν Κέιτ Μπέικινσεϊλ, Στίβεν Φράι, Κλόε Σεβινί, Χαβιέ Σαμουέλ.
Αόρατος επισκέπτης
Ένας νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται η νεκρή ερωμένη του. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει πώς βρέθηκε εκεί αλλά και να βρει άλλοθι, προσλαμβάνει μία διακεκριμένη δικηγόρο.
Μέσα σε μία νύχτα οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.
    Η σκηνοθεσία είναι του Οριόλ Πάουλο και παίζουν: Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγενερ, Χοσέ Κορονάδο, Φρανθέσκ Ορέγια.
Overdrive
Δύο αδέλφια, κλέφτες αυτοκινήτων, ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για νέες ευκαιρίες καταλήγοντας στο στόχαστρο ενός μαφιόζου. Πιάνονται επ’ αυτοφώρω από τον ιδιοκτήτη της, όταν επιχειρούν να κλέψουν μια πανάκριβη Bugatti, αποστολή για την οποία έχουν προσληφθεί. Τότε εκείνος για να τους αφήσει να ζήσουν τους αναθέτει την κλοπή ενός άλλου ακριβού αυτοκινήτου που βρίσκεται στη συλλογή ενός μεγάλου αντιπάλου του.
    Η σκηνοθεσία είναι του Αντόνιο Νεγκρέ και παίζουν: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Σάιμον Αμπκαριάν, Κλέμενς Σικ, Άνα Ντε Αρμας, Γκάια Βάις.
Μ.Α.Τ. Μονάδα Αποδόμησης Τάξης
Το μεγάλο όνειρο μιας κοπέλας είναι να μπει στις ειδικές δυνάμεις. Παρά τις προσπάθειές της όμως συνεχώς αποτυγχάνει εξαιτίας της αδεξιότητάς της. Το όνειρό της θα πραγματοποιηθεί όταν ασκηθούν πιέσεις από τον υπουργό, που τυχαίνει να είναι ο… πατέρας της!
    Η σκηνοθεσία είναι του Ντάνι Μπουν και παίζουν: Ντάνι Μπουν, Άλις Πολ, Μισέλ Μπλαν, Ιβάν Ατάλ, Σαμπίν Αζεμά.
Οι ασύλληπτες διακοπές του Λουί ντε Φινές
Ένας αυταρχικός διευθυντής ενός αυστηρού γαλλικού οικοτροφείου ανακαλύπτει έξαλλος ότι ο γιος του έχει αποτύχει σε όλα τα μαθήματά του παταγωδώς. Δεν του μένει άλλη λύση από το να στείλει τον αμελή κανακάρη του με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών για μετεκπαίδευση στην Αγγλία και να δεχθεί τη Σίρλεϊ, κόρη ενός πλούσιου παραγωγού ουίσκι, στη θέση του. Ο άτακτος γιος όμως έχει άλλα σχέδια. Έτσι στέλνει στη θέση του έναν χοντρούλη συμμαθητή του κι εκείνος φεύγει για καλοκαιρινές διακοπές σε ένα γιοτ με τους φίλους του. Συμπωματικά θα γνωρίσει κοπέλα και τα δυο παιδιά θα ερωτευθούν. Ο πατέρας θα τους ανακαλύψει και θα αναγκαστεί να τους ακολουθήσει κρυφά στη Σκοτία, προσπαθώντας να ακυρώσει τα σχέδιά τους και να πείσει τον ατίθασο γιο του να γυρίσει πίσω…
    Η σκηνοθεσία είναι του Ζαν Ζιρό και παίζουν: Λουί ντε Φινές, Φερντί Μέιν, Μαρτίν Κέλι, Φρανσουά Λέκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου