Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Το πρώτο μας πάρτυ στη Μονή Λαζαριστών, Τρίτη 4 Ιουλίου .



Το πρώτο μας πάρτυ στη Μονή Λαζαριστών, Τρίτη 4 Ιουλίου .
Εμείς οι «μεγαλούτσικοι», αξίζει να πάμε. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Την ίδια περίπου παρουσίαση, έκαναν πέρσυ στο «reagency casino»  και ήταν υπέροχη ! Ελάτε, μπορεί να βρεθούμε εκεί !
Μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παράσταση του ΜΑΚΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ
Τραγουδούν:
Δάκης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλλι
Συμμετέχουν:
Δημήτρης Κοργιαλάς, Εβελίνα Νικόλιζα
Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, 21.30
    Μια φαντασμαγορική μουσικοθεατρική παράσταση με υπέροχες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια, εκπληκτικές χορογραφίες και ένα μοναδικό μπαλέτο θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, στις 21.30.
    «Το πρώτο μας πάρτυ», η μεγάλη επιτυχία του χειμώνα, ένα υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι στα καλύτερά μας χρόνια, που έσπασε τα ταμεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τώρα και σε πανελλήνια περιοδεία!
    Ο Μάκης Δελαπόρτας αφηγείται και ταξιδεύει το κοινό σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια, που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για να στηθεί ένα πάρτυ, που ξεκινούσε με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες «
made in London», για να καταλήξει σε ένα γλυκό, ρομαντικό μπλουζ, στο σαλόνι κάποιου σπιτιού, στην εξοχή ή σ’ ένα ήσυχο ακρογιάλι.
    Τραγουδιστές - είδωλα μια ολόκληρης εποχής όπως ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλι, με την συμμετοχή του Δημήτρη Κοργιαλά και της Εβελίνας Νικόλιζα, ξαναζωντανεύουν το «Πρώτο μας Πάρτι» και την υπέροχη ατμόσφαιρα των 60ς και 70ς, τότε που κάποιο «Τρελοκόριτσο» με μίνι-ζιπ, έφερνε «Τρικυμία» στην καρδιά ενός «Καζανόβα» της εποχής! Κάποιοι το φώναζαν «Κορίτσι του Μάη», και κάποιοι άλλοι «Μπάμπολα»... Τι κι αν... «Είναι εννιά κι ακόμα περιμένει»; Εκείνος της λέει «Κορίτσι στάσου να σου πω». Γι’ αυτό τον φωνάζουνε... «Τζίνι»….
    Θα ακουστούν ακόμη τα τραγούδια: «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «ο Αλέξης», «Σε συνάντησα στην πλαζ», «Mammy Blue», «Άνθρωπε αγάπα», «Τόσα καλοκαίρια», «Χαμένα όνειρα», «Ο τρόπος», «Ξαφνικά μ΄ αγαπάς», «Το κορίτσι του φίλου μου», «Σαν ένα όνειρο», «I who have nothing», «Αγοράζω παλιά», «Αγόρι μου», «Μια σου λέξη», «A casa d’ Irene», «Τραμοντάνα», «Τζέγκινς Χαν» και πολλά άλλα….
     Στην παράσταση συμμετέχουν ακόμη: Ανδρέας Βούλγαρης, Μαρία Κοσμάτου, Γεωργία Κούκα, Ηλίας Ξένος, Βαγγέλης Πιτσιλός, Μαριάννα Ρούσσου
Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας
Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας
Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη
Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου
Παραγωγός: Γιώργος Κοσμίδης
Παραγωγή: Chronos Art Productions
Ώρα έναρξης:
21.30
Τιμή εισιτηρίου:
13 € (προπώληση), 15 € (ταμείο)
Σημεία Προπώλησης:
- Στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, My Market και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
- Ηλεκτρονικά στο viva.g
- Speaty Coffee and Press (Μ. Αλεξάνδρου 67, Εύοσμος)
- Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου