Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ο τελικός του 5ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αστυν. Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.



Ο τελικός του 5ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αστυν. Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
Μαργαροπούλου 26 , Τ.Κ. 546 29 Θεσσαλονίκη
Τηλ. – Φαξ : 2310-548418 – email : greg_11@windowslive.com
                                                                                                                          Θεσσαλονίκη 12 Μαΐου 2017
                                                                                                                         Αριθ. Πρωτ. : 1000 / 1 / 14 – ιη
Δ Ε Λ Τ Ι Ο        Τ Υ Π Ο Υ
    Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμαριάς έπεσε η αυλαία του 5ου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αστυν. Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. με την διεξαγωγή την 19:00 ώρα του μεγάλου τελικού μεταξύ των ομάδων της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσ/νίκης και της Δ/νσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσ/νίκης . Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και συνάδελφοι .
    Πριν την έναρξη του αγώνα , περίπου δεκαπέντε (15) μέλη του Συλλόγου Οικογενειών & Φίλων Ατόμων Με Αναπηρία με την επωνυμία «Συνύπαρξη» πραγματοποίησαν το εναρκτήριο τζάμπωλ του αγώνα . Από το 1ο δεκάλεπτο η Δ.Α.Ε.Θ. ξέφυγε στο σκορ , με τη Δ.Α.Κ.Α.Θ. να πραγματοποιεί την ολική επαναφορά και να παίρνει κεφάλι στο ημίχρονο . Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ήταν κοντά και εναλλάσσονταν στο σκορ με τη Δ.Α.Ε.Θ. να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα από το τέλος της τρίτης περιόδου και να το διατηρεί μέχρι το τέλος του αγώνα . Οι αθλητές και των δύο ομάδων έδειξαν ιδιαίτερο πάθος για την κατάκτηση του τροπαίου . Καινοτόμο  χαρακτηριστικό του τελικού ήταν ότι για πρώτη φορά διεξήχθη με την παρουσία τριών διαιτητών    
    Τελικός νικητής ήταν η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης με σκορ 72-63 .
Τα δεκάλεπτα : 21-08 , 36-38 , 54-49 , 72-63 .
Διαιτητές : Πετανίδου , Παπαδοπούλου Κ. , Τσαρδούλιας .
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Δ.Α.Ε.Θ. (Δεκουλάκος-Μοαβίνης) : Κιρκινεζιάδης 3 , Ασάρβελης , Γούσιος , Τουβεντσίδης Ι. 21(3) , Δελόγλου 13(4) , Γαλανίδης 29(2) , Μιχαλόπουλος , Ντούρος , Μικρούλης , Τσαϊρίδης 6 , Νικολαΐδης .
Δ.Α.Κ.Α.Θ. (Μανιάς Ν.-Βουβαλίδης) : Λουλουδιάδης 8(1) , Τζιτζιλάκης , Ιακωβίδης , Γκοτζαμανίδης , Πετρόβαλης 20(2) , Μανιάς Ε. , Βέρρας 8 , Τουβεντσίδης Α. 3(1) , Παπαντώνης Δ. , Βατιάνης 2 , Περδίκας 22(2)
    Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών τίμησε : τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσ/νίκης Υποστράτηγο κο Φώτιο Δομζαρίδη για την διευκόλυνση που μας παρείχε στη διεξαγωγή του 5ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. και τον Γιωργή Μπουσβάρο για την συνολική προσφορά του στην ανύψωση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη .-
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζάχαρης         Υπαστυνόμος Α’
Ο Γεν. Γραμματέας Γρηγόριος Μισιρλόγλου    Αρχιφύλακας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου