Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ
Δημήτρης Βαλασίδης
Το έστειλε ο Δημοσθένης Λαμπρινάκης
    Διαβάζουμε συχνά τις διαλέξεις και τις συνεντεύξεις εξαίρετων συναδέλφων πρώην αρχηγών ΓΕΣ και άλλων ανωτάτων Αξιωματικών. Πραγματικά ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας και εκφράζουν με γλαφυρό τρόπο την αγωνία τους.
    Με όλο τον σεβασμό θα τους πω ότι κάνουν ένα σφάλμα. Εξαντλούν το πατριωτικό τους καθήκον στα όμορφα λόγια και τις αόριστες παραινέσεις που έχουν μηδαμινά αποτελέσματα πέραν του χαϊδέματος των αυτιών.
    Στην "δημοκρατία μας" υπάρχουν κόμματα, τα οποία με την είσοδο τους στην βουλή μπορούν να επηρεάσουν ή και να διαμορφώσουν τα πολιτικά πράγματα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στα ανίκανα και διεφθαρμένα κόμματα που επί 42 χρόνια ως κυβέρνηση ή ως αντιπολίτευση κατέστρεψαν την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου.
    Υπάρχουν πολιτικοί φορείς με έντιμους και ικανούς Έλληνες που εδώ και πολλά χρόνια δίνουν τον σκληρό αγώνα τους. Ένας τέτοιος φορέας είναι και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που ιδρύθηκε από συναδέλφους εα των ΕΔ και ΣΑ και πολύ γρήγορα πλαισιώθηκε από Έλληνες όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.
    Τους καλούμε για άλλη μια φορά να ηγηθούν της προσπάθειας που καταβάλουμε πέντε ολόκληρα χρόνια, για να συμβάλουν ουσιαστικά και όχι με λόγια στην σωτηρία της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που κινδυνεύουν.
ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

5 σχόλια:

 1. Συμμερίζομαι την άποψή σας για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ αλλά, στις τελευταίες εκλογές ούτε οι ίδιοι ψήφισαν το εαυτό τους, δυστυχώς δεν τραβάνε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς ο "κακός μας ο καιρός" φταίει και όχι αυτοί... Αφού μας αρέσει να τρώμε το καλυβιώτικο αγγουράκι κατόπιν εορτής.......

   Διαγραφή
 2. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγώ είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος και είμαι υπερήφανος για αυτό, αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι γαλονάδες του διαδικτύου που το παίζουν πατριώτες.
  Θεσούλα ψάχνουν.
  Το κόμμα πέντε χρόνια + αγωνίζεται,αυτά ότι δεν ακούμε,δεν βλέπουμε είναι παραμύθια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. PETROS GIOYKTAS 6 /3/ 2017 10:53 :
   Το πρόβλημα με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ότι δεν ακούγεται σε καθημερινή βάση . Πρέπει να βρεθεί τρόπος να είναι πανταχού παρόν πχ σε κανάλια ,στο ραδιόφωνο , στον τύπο κλπ , με το να βγαίνει που και που στην TV ( μια φορά το εξάμηνο ) ο πρόεδρος για 2-3 λεπτά και τα ιδρυτικά μέλη έχουν ξεχάσει την ύπαρξή του. Η επιτυχία στην πολιτική απαιτεί αγώνα σκληρό και αδιάκοπο.....

   Διαγραφή