Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ



ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ
Δημήτρης Βαλασίδης
Το έστειλε ο Δημοσθένης Λαμπρινάκης
    Διαβάζουμε συχνά τις διαλέξεις και τις συνεντεύξεις εξαίρετων συναδέλφων πρώην αρχηγών ΓΕΣ και άλλων ανωτάτων Αξιωματικών. Πραγματικά ανησυχούν για το μέλλον της Πατρίδας και εκφράζουν με γλαφυρό τρόπο την αγωνία τους.
    Με όλο τον σεβασμό θα τους πω ότι κάνουν ένα σφάλμα. Εξαντλούν το πατριωτικό τους καθήκον στα όμορφα λόγια και τις αόριστες παραινέσεις που έχουν μηδαμινά αποτελέσματα πέραν του χαϊδέματος των αυτιών.
    Στην "δημοκρατία μας" υπάρχουν κόμματα, τα οποία με την είσοδο τους στην βουλή μπορούν να επηρεάσουν ή και να διαμορφώσουν τα πολιτικά πράγματα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στα ανίκανα και διεφθαρμένα κόμματα που επί 42 χρόνια ως κυβέρνηση ή ως αντιπολίτευση κατέστρεψαν την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου.
    Υπάρχουν πολιτικοί φορείς με έντιμους και ικανούς Έλληνες που εδώ και πολλά χρόνια δίνουν τον σκληρό αγώνα τους. Ένας τέτοιος φορέας είναι και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που ιδρύθηκε από συναδέλφους εα των ΕΔ και ΣΑ και πολύ γρήγορα πλαισιώθηκε από Έλληνες όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.
    Τους καλούμε για άλλη μια φορά να ηγηθούν της προσπάθειας που καταβάλουμε πέντε ολόκληρα χρόνια, για να συμβάλουν ουσιαστικά και όχι με λόγια στην σωτηρία της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που κινδυνεύουν.
ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.

10 σχόλια:

  1. Συμμερίζομαι την άποψή σας για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ αλλά, στις τελευταίες εκλογές ούτε οι ίδιοι ψήφισαν το εαυτό τους, δυστυχώς δεν τραβάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ο "κακός μας ο καιρός" φταίει και όχι αυτοί... Αφού μας αρέσει να τρώμε το καλυβιώτικο αγγουράκι κατόπιν εορτής.......

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος και είμαι υπερήφανος για αυτό, αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι γαλονάδες του διαδικτύου που το παίζουν πατριώτες.
    Θεσούλα ψάχνουν.
    Το κόμμα πέντε χρόνια + αγωνίζεται,αυτά ότι δεν ακούμε,δεν βλέπουμε είναι παραμύθια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PETROS GIOYKTAS 6 /3/ 2017 10:53 :
      Το πρόβλημα με τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ότι δεν ακούγεται σε καθημερινή βάση . Πρέπει να βρεθεί τρόπος να είναι πανταχού παρόν πχ σε κανάλια ,στο ραδιόφωνο , στον τύπο κλπ , με το να βγαίνει που και που στην TV ( μια φορά το εξάμηνο ) ο πρόεδρος για 2-3 λεπτά και τα ιδρυτικά μέλη έχουν ξεχάσει την ύπαρξή του. Η επιτυχία στην πολιτική απαιτεί αγώνα σκληρό και αδιάκοπο.....

      Διαγραφή
  4. wwwstamat.gr dimosiologos....Analyst........ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ........ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΙΣΧΥΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...........Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ........ΚΟΙΝΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.........ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ...............Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ........ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 1821....ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑ.....ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...........ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ....Κ....ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.....ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.................Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΑΛΛΩ.................ΑΡΕΤΗΝ Κ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...........ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ..............................ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ Κ....ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ .......ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ..ΝΕΑΣ ......ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ..............ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ 1821........ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
    Σ.......ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΥ Κ....ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ .......ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...........Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ............Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ .ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΗΡΞΕΝ .....ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπώ-Σέβομαι και νοσταλγώ τον Βασιλέα των Ελλήνων, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ....όμως μου είναι δύσκολο να καταλάβω την τακτική της απραξίας που ακολουθεί και δυστυχώς τα χρόνια περνούν ...
    Ως πρός τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα επαναλάβω , αν θέλει να παίξει κάποιο ρόλο έστω και μακροπρόθεσμα στην πολιτική πρός όφελος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ πρέπει να γίνει γνωστός όχι μόνο στους Στρατιωτικούς αλλά και στο ευρύτερο κοινό και ο δρόμος είναι μοναδικός 1-2 ώρες κάθε βράδυ στην TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από γραμματικής απόψεως είναι ένας τίτλος όχι διαφορετικός από τόσους άλλους που κυκλοφορούν στην πολιτική αγορά της βουλής όπως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τόσες άλλες όπως ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ ΛΕΝΙΣΤΕΣ μλ, ΚΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ (κοινώς ΣΥΡΙΖΑ), ΑΝΕΗΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και πάει λέγοντας και νομίζω ότι φθάνουν τα παραδείγματα.
    Κάποιος έγραψε «ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ». Συμφωνώ , αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο έχων την άποψη αυτή βοήθησε στο «ΤΡΑΒΗΓΜΑ» ή έστω εάν «ΕΣΠΡΩΞΕ» λιγάκι για να ξεκολλήσουν και να υποχρεωθούν να προχωρήσουν.
    Από της εμφανίσεως της πρωτοβουλίας των συναδέλφων έγιναν δέκτες τόνων λάσπης κατά της προσπαθείας των και δη από συναδέλφους. Βεβαίως, δεν είναι γεννημένοι πολιτικοί, ούτε γόνοι πολιτικών οικογενειών και δεν σπούδασαν την νομικήν επιστήμην ώστε να δύνανται να δημαγωγούν ψευδολογούντες, όπως πράττει το σύνολον σχεδόν των βουλευτών οι οποίοι, εκ συμπτώσεως, είναι κατά το πλείστον δικηγόροι.
    Όλοι περιμένουμε τους άλλους να τραβήξουν και αφού τραβήξουν τότε τρέχουμε ως χειροκροτητές και προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι συμβάλαμε στην προσπάθεια.
    Μία παροιμία λέγει ότι όποιος δεν ευλογεί το σπίτι του πέφτει και τον πλακώνει. Και για εμάς, τους τέως αλλά και τους νυν στρατιωτικούς, τα μέλη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ τα οποία καρτερικά επιμένουν να δέχονται και υφίστανται την διαπόμπευσή μας, είναι το σπίτι μας.
    Εάν δεν μας ικανοποιεί το ιππήλατον κάρο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ας ψάξουμε να βρούμε καταφύγιο και σωτηρία της πατρίδος σε όλους εκείνους οι οποίοι μας έφεραν σε αυτό το απόγειον εξευτελισμού και απωλείας της εθνικής μας κυριαρχίας.
    Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που «ΤΡΑΒΑΝΕ» πολύ, πάρα πολύ και αυτά είναι τα μέλη του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ».
    Η επιλογή είναι δική μας αλλά και η επερχόμενη μιζέρια ή η ανατροπή της επίσης δική μας επιλογή.
    «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Ας κουνήσουμε λοιπόν τα χέρια μας, τα πόδια μας, την αγάπη και αφοσίωσή μας προς την πατρίδα και ας επιλέξουμε τους ηγέτας μας. ΕΞ άλλου, είναι γνωστόν τοις πάσι ότι «ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ».
    Έχοντας επιλέξει όσους καί όποιους ηγέτας, τώρα «διαμαρτυρώμεθα για την μιζέρια μας»... προς τί! Δική μας επιλογή είναι των εν Ελλάδι κατοικούντων Ελλήνων και όχι των Ελλήνων της αλλλοδαπής ούτε των κατοίκων κάποιας άλλης χώρας.
    Ναι, πράγματι, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «δεν τραβάει». Ας τραβήξουμε όμως εμείς και ό,τι ήθελε προκύψει. Φθάνει όμως η κλαψούρα της μιζέριας και η απόδοση ευθυνών σε άλλους. Εδώ βλέπουμε σομπάρχες να γίνονται υπουργοί και δεν βρίσκουμε τίποτα θετικό στους συναδέλφους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ;
    Στην διάθεση του οποιουδήποτε θέλει να μου τα ψάλλει.
    Ιωάννης Καραδημητρόπουλος
    Έλλην της αλλοδαπής από το 1995

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους αντισυνταγματάρχες τους ήθελε η C.I.A. για τον χρόνο που εξυπηρετούσαν τα δικά τους συμφέροντα. Προς τα τέλη του `73 όμως πήγαν σπίτια τους όλοι τους, μ`άλλα λόγια το παιγνίδι των Αμερικανών επέβαλε την μεταπολίτευση. Έτσι και τώρα όταν ο κυρίαρχος λαός τους το ζητήσει η οιαδήποτε κυβέρνηση θα αλλάξει και τη θέση της θα πάρει άλλη που θα οδηγήσει τον τόπο στη Σωτηρία της Πατρίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθε φατριασμος αποτελει αιρεση του ενος και ενιαιου Ελληνισμου, τον οποιον ενστερνισθηκαν παιδιοθεν οι αξ/κοι -που πηραν και σπαθι-και δεν πρεπει να περιμενουν να τον τονωνουν οι οποιοδηποτε αλλοι ,μερικοι απο τους οποιους και αστρατευτοι.
    Ο δε κομματισμος των Αξ.κων -που δυστυχως επεκρατησε στην Μεταπολιτευση , ιδιαιτερα στην 20ετια 1980-2000- ειναι απαραδεκτος και πρεπει να εξοβελισει απο την πρωτη συναθροιση τους ,που θα διακηρυσει προς παντας το αιωνιον παιανα ''Μητρος και Πατρος και των αλλων προγονων τιμιωτερον εστιν η Πατρις''.
    Τι να ''διδαξουν'' στους Αξ/κους τα διαφορα ''αποκομματα'' με τους ολιγιστους κομματαρχες , που προσπαθουν να τους δικτυωσουν για εκλογικη πελατεια.
    Τι λεει η παρομια ''δειξε μου μπαμπα τα αμπελοχωραφα σου''.
    ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή