Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Στα τρία οι ΑΝΕΛ για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.



Στα τρία οι ΑΝΕΛ για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
Εάν το… «Τρίτο Φύλο» ( για να μην γράψω «πούστηδες», «κίναιδοι» και άλλα συνώνυμα ) γινόταν η αιτία να πέσει η «κυβέρνηση», θα ήταν η μεγαλύτερη προσφορά τους από καταβολής
    Ακόμη και βουλευτές των ΑΝΕΛ διαφοροποιήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Κατσίκη και όσους αρνούνται την πλήρη ισότητα των ομοφυλόφιλων αφού οι βουλευτές του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου εμφάνισαν εικόνα διχασμού στη σχετική ψηφοφορία που διενεργήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή.
    Ειδικότερα τα άρθρα που εξισώνουν πλήρως το σύμφωνο συμβίωσης με τον γάμο και στο χώρο εργασίας καταψήφισε ο Κωνσταντίνος Κατσίκης, ο Δημήτρης Καμμένος και η Μαρία Κόλλια. Αντίθετα ο Κωνσταντίνος Ζουράρις και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος υπερψήφισαν τις διατάξεις για την ισότητα στη μεταχείριση των πολιτών και την κατάργηση των διακρίσεων. Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Πάνος Καμμένος και οι Έλενα Κουντουρά, Γιώργος Λαζαρίδης και Βασίλης Κόκκαλης που μετέχουν στην ΚΟ των ΑΝΕΛ.
    Με τους τρεις πολιτικά απομονωμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ συντάχθηκαν μόνον οι Χρυσαυγίτες. Τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής υπερψήφισαν τα σχετικά άρθρα πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου