Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Η νέα υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου αφαιρεί τη "κακή ενέργεια" των μνημονιών και των μέτρων.



Η νέα υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου αφαιρεί τη "κακή ενέργεια" των μνημονιών και των μέτρων.
Αυτό το θεωρώ «καλή ψαριά», αφού μας δίνει την ευκαιρία για γέλιο και για κάθε είδους σάτιρα.
Πώς το λέγαν οι Ρωμαίοι εκείνο με τα «tempora» και τα «mores» ;
Το έστειλε ο Γιάννης Κόντης
    Στο βίντεο, η νέα υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης Συριζανέλ, Λυδία Κονιόρδου καθαρίζει (βασικά τις σκανάρει, τις πιάνει στα γρήγορα και μετά τις πετάει στο πάτωμα) με τα χέρια "κακές ενέργειες" και ξαναβάζει με τα χέρια "καθαρή ενέργεια" από το γύρω περιβάλλον (!!) στο ανθρώπινο-υποκείμενο, σε μάθημα ενεργειακής "θεραπείας"
    Ίσως θα ήταν μια καλή μέθοδος για να βγάζει αμφιβολίες και αντιμνημονιακές σκέψεις από Συριζαίους ή γενικά να αφαιρεί την "κακή ενέργεια" από τους πολίτες που τους προκαλούν η ανεργία, η υπερφορολόγηση, οι πολύ χαμηλοί μισθοί, η φτώχεια, τα παλιά δάνεια που δεν μπορούν πια να πληρώσουν κτλ και να βγαίνει ο Σύριζα για 10 χρόνια ακόμα
    Και φυσικά, υπάρχει και η «κεκανονισμένη» ανταλλαγή απόψεων, κόσμια ή και μη, μεταξύ αναγνωστών. Οι «μη κοσμιες» διαγράφηκαν.
    Ενημερωθείτε πριν γράφετε ό,τι νά 'ναι! Οι θεραπείες από την Ανατολή που κάνουν χειρισμούς στο ενεργειακό σώμα είναι πολλές: ο βελονισμός, το ρέϊκι, το Pranic Healing, το Qi Gung, η ρεφλεξολογία, το shiatsu... Όλα αυτά προϋποθέτουν γνώσεις σχετικά με τα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινούς) και τα ενεργειακά κέντρα (chakras) Με την ενέργεια δρα και η ομοιοπαθητική, της οποίας τα αποτελέσματα είναι αναμφισβήτητα, αφού το δραστικό συστατικό στο τελικό σκεύασμα είναι μη χημικά ανιχνεύσιμο. Είναι κρίμα να αντιμετωπίζεται ειρωνικά μια μέθοδος θεραπείας πολύτιμη και αποτελεσματική, μόνο και μόνο γιατί είδαν σε ένα βίντεο να την παρουσιάζει η νυν Υπουργός Πολιτισμού, και για κομματικούς λόγους θα έβρισκαν κακό ο,τιδήποτε κάνει.
    kai επειδη ειναι απο την ανατολη ισχυουν μωρη κοτα?? γελανε με τα χαλια μας μεχρι και οι ινδιανοι.
    Η ζωτική ενέργεια υπάρχει παντού γύρω μας και αν είμασταν κοντά θα μπορούσα να σας δείξω πολύ εύκολα και γρήγορα πώς να τη νιώθετε. Όχι να κάνετε θεραπεία, γιατί γι'αυτό όντως χρειάζεται σοβαρή εκπαίδευση και κυρίως πολλή πολλή πρακτική. Αλλά απλώς να τη νιώσει, μπορεί ο καθένας με μερικές απλές ασκήσεις. Και η ομοιοπαθητική έχει κατηγορηθεί ως ανυπόστατη, όμως τα αποτελέσματα τη δικαίωσαν. Το ίδιο συμβαίνει και με το ρέικι και με το πράνικ χίλινγγκ. Όταν έχεις κάτι και με όλες τις άλλες θεραπείες δεν περνάει και μ'αυτό περνάει, κι αυτό το έχεις δει όχι μία και δύο αλλά πολλές φορές, όταν έχεις ο ίδιος σταματήσει αιμορραγία, όταν έχεις περάσει κάψιμο χωρίς να κάνει φουσκάλα, όταν, όταν...έ, στο τέλος λες "ΟΚ, περιμένω οι επιστήμονες να βρουν τρόπο να το τεκμηριώσουν, όπως τεκμηρίωσαν και την ύπαρξη του ηλεκτρισμού, που δεν φαίνεται, δεν ακούγεται, δε μυρίζεται, και κάποτε οι πρωτόγονοι άνθρωποι τον έλεγαν μαγεία όταν έβλεπαν τις αστραπές στον ουρανό να βάζουν φωτιά στα δέντρα. Θα έρθει η ώρα εκείνη. Θα σας πρότεινα, αν έχετε την υπομονή, να πάτε σε κάποια επίδειξη, με κάποιο πόνο ή προβληματάκι, και να δείτε επάνω σας τα αποτελέσματα. Οι θεραπευτές του Pranic Healing παίρνουν χρήματα για τις θεραπείες γιατί αφιερώνουν το χρόνο και τη γνώση τους και γιατί αφού αυτή είναι η δουλειά τους, και δεν κάνουν κάποια άλλη, πρέπει κι αυτοί όπως όλοι να φάνε και να πληρώσουν το νοίκι τους. Δε βλέπω γιατί πρέπει να είναι οι μόνοι που εργάζονται δωρεάν. Στην πραγματικότητα βέβαια έχω δει πολύ συχνά να κάνουν θεραπείες δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν σε ανθρώπους που πραγματικά αδυνατούν να πληρώσουν. (Είναι μέρος της φιλοσοφίας που διδάσκεται στα σεμινάρια, το να προσφέρει κανείς κοινωνικό έργο, να κάνει δωρεές κτλ)
Τὴν κακὴ ἐνέργεια ποὺ ρίχνει στὸ ἔδαφος, τὴν σφουγγαρίζει μὲ χλωρίνη ἤ τὴν συλλέγει μὲ τὸ σάρωθρο ;
Τη ρίχνει σε μια λεκάνη με αλατόνερο, που έχει την ιδιότητα να την εξουδετερώνει (γι'αυτό νοιώθουμε αναζωογονημένοι μετά από τα θαλάσσια μπάνια).
Όλα αυτά 58 χρόνια από τη ταινία η κυρά μας η μαμή που σατίριζε τέτοια καραγκιοζιλίκια, δηλαδή τι έχουμε μετά βουντου και να μασάμε φύλλα δάφνης να λέμε ότι μπούρδα μας κατέβει????
ζουμε τραγικες στιγμες....τι αλλο πρεπει να δουμε?
Ρε, ΠΟΣΟ σούργελα...!!! (Ο τύπος εν τω μεταξύ είναι έτοιμος να σκάσει στα γέλια...)!!
Pranic Healing rules! Bravo Ms Koniordou!
Μια μυξούλα, κάτω δεξιά σου ξέφυγε, κ. υπουργέ
ριξε και ένα ξεματιασμα
Ο μέντορας τής πίπας,Λυδίας.
Τη δική σου σοβαρή περίπτωση ποιος θα την αναλάβει?Α ρε Τσίπρα πόσο μπροστά είσαι!
♪ βουντού! βουντού και κόκκινη μαγεία! ♫

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου