Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

O πραγματικός "007" για τον Τζέιμς Μποντ: "Δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει" .



O πραγματικός "007" για τον Τζέιμς Μποντ: "Δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει" .
Μάλλον κάπου τα μπέρδεψε τα πράγματα ….
    Παρά το απαράμιλλο ρεκόρ των προσωπικών του επιδόσεων στη διάσωση του κόσμου από την καταστροφή και τη γοητεία που ασκεί στις γυναίκες πάντα εν ώρα δράσης, ο Τζέιμς Μποντ δεν θα έβρισκε δουλειά ως βρετανός πράκτορας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών εξωτερικού.
    Ο Αλεξ Γιάνγκερ δήλωσε ότι οι πραγματικοί κατάσκοποι έχουν να διαχειριστούν περίπλοκες ηθικές και σωματικές προκλήσεις στα πιο απαγορευμένα περιβάλλοντα του πλανήτη, κάτι που αποκλείει τον γνωστό πράκτορα 007, καθώς στερείται ισχυρής ηθικής βάσης.
    "Σε αντίθεση με τον Τζέιμς Μποντ, οι πράκτορες της ΜI6 δεν επιλέγουν τις εύκολες λύσεις σε ηθικά ζητήματα", είπε ο Γιάνγκερ σε συνέντευξη που δημοσιεύει η Black History Month, ιστοσελίδα αφιερωμένη στον ετήσιο εορτασμό στη Βρετανία του πολιτισμού και της κληρονομιάς των μαύρων πολιτών της χώρας.
    "Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Τζέιμς Μποντ δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη διαδικασία στρατολόγησής μας". Ο Γιάνγκερ πρόσθεσε ότι ενώ οι πραγματικοί πράκτορες της MI6 έχουν όπως και ο Μποντ πατριωτισμό, δυναμικότητα και επιμονή, αυτοί πρέπει να έχουν και άλλες αξίες που δεν έχει ο ήρωας των ταινιών "Από τη Ρωσία με αγάπη", "Ο Χρυσοδάκτυλος", "Dr. No." και πιο πρόσφατα "Skyfall" ή "Spectre". "Ένα μέλος των υπηρεσιών πληροφοριών στην πραγματική ΜI6 είναι άτομο με υψηλού επιπέδου συναισθηματική νοημοσύνη, διακατέχεται από τις αξίες της ομαδικής εργασίας και πάντα από τον σεβασμό στον νόμο, σε αντίθεση με τον Μποντ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου