Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Ο Καμμένος καρατόμησε τον αν. γραμματέα τον ΑΝΕΛ -Μετά το παραλήρημά του να «τσακίσουν» την Δικαιοσύνη



Ο Καμμένος καρατόμησε τον αν. γραμματέα τον ΑΝΕΛ -Μετά το παραλήρημά του να «τσακίσουν» την Δικαιοσύνη
    Πρωτοφανής ήταν ο τρόπος με τον οποίο υποδέχτηκε ο αναπληρωτής Γραμματέας των ΑΝΕΛ Αθανάσιος Μπέλτσος την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικό το «νόμο Παππά».
    Με μία παραληρηματική δήλωση η οποία δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο olympia.gr, ο κ. Μπέλτσος καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο να «τσακίσουν» τη δικαιοσύνη, ενώ χαρακτηρίζει «αντισυνταγματικό» το ίδιο το ΣτΕ.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μπέλτσου έχει ως εξής:
“ΞΕΥΤΙΛΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!
    Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπά από το ΣτΕ. Υπάρχει Έλληνας που να πίστευε ότι θα είχαν άλλη ετυμηγορία; Είναι η ανεξάρτητη αδέκαστη δικαιοσύνη. Είναι αυτή που στην μεταπολίτευση τιμωρεί την διαπλοκή που έχει βάλει πίσω από τα σίδερα αυτούς που χρόνια κλέβουν τον δημόσιο πλούτο , αυτούς που οδήγησαν την χώρα σε φτωχοποίηση. Είστε οι ίδιοι που κρίνατε συνταγματικά τα μνημόνια ,το PSI ,το μαύρο στην ΕΡΤ. Είναι η ανεξάρτητη και η αδέκαστη δικαιοσύνη που ο ακροδεξιός Βορίδης προανήγγειλε ως εκπρόσωπος τύπου την απόφαση της. Περιμένεις Έλληνα με αυτούς κάθαρση και διαφάνεια; Περιμένεις με αυτούς να φέρουμε το αξιακό σύστημα στην ζωή μας. Δυστυχώς ο λαός θέλει, σου δίνει την δύναμη η κυβέρνηση νομοθετεί αποφασισμένη να χτυπήσει την σαπίλα αλλά οι εξουσίες είναι υποδουλωμένες και χορεύουν στα κελεύσματα της κλεπτοκρατίας ,της οικογενειοκρατίας και των νταβατζήδων. Να δώσουμε στα παλικάρια με τα γουνάκια αυξήσεις ….. άξιο το έργο τους. Αυτό είναι κατάλυση της λαϊκής βούλησης, κατάλυση της Συνταγματική επιταγής. ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣτΕ. Παραμονές της εθνικής εορτής του Αλβανικού Έπους, της μάχης κατά του Ναζισμού μια ακόμη κερκόπορτα Εφιαλτική άνοιξε ….ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!!!! Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρε Πάνο Καμμένε ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ .Δεν θα μας νικήσουν”.
Τον έπαυσε ο Καμμένος
    Η ανάρτηση του κ. Μπέλτσου προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποιος τον έπαυσε από τα καθήκοντά του.
    «Με απόφαση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, παύεται από τα καθήκοντα του αναπληρωτή γραμματέα των ΑΝΕΛ ο Αθανάσιος Μπέλτσος» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου