Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη από τον Κρέτσο: Αλαζονεία και ύβρις από το ΣτΕ στο 30% των πολιτών της χώρας.



Νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη από τον Κρέτσο: Αλαζονεία και ύβρις από το ΣτΕ στο 30% των πολιτών της χώρας.
Έτσι μπράβο…. Να τα λέτε ΟΛΑ!
Τα πήρατε, τα φάγατε, και τώρα τι θα δώσετε πίσω ? 258 εκατομμύρια τσόκια ?
Και ακόμα κοιμούνται ορθοί, μιλώντας για το 30% του Ελληνικού Λαού ? Από μέτρημα, σπάνε καρύδια στο διάστημα. Είναι, ήταν και θα είναι 5 – 8%, τον κώλο τους να χτυπάνε σε βρεγμένα πλακάκια.
    Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος κρατάει ψηλά τους τόνους στην κόντρα που άνοιξε η κυβέρνηση με τη Δικαιοσύνη.
    Με άρθρο του στην εφημερίδα των Συντακτών αφήνει νέες αιχμές για την πρόσφατη δικαστική απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.
    Σε άρθρο του ο κ. Κρέτσος σημειώνει ότι οι αποφάσεις του ΣτΕ και των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αξίζουν τον σεβασμό των πολιτών.
    Παράλληλα, σημειώνει ότι η απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας, ζητά το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να παραμείνει θολό. «Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού δεν έχουμε πλέον κανονικές και οριστικές άδειες λειτουργίας» αναφέρει παράλληλα.
    Ο γενικός γραμματέας «επιστρατεύει» και τον οικονομικό παράγοντα, τονίζοντας ότι «το ΣτΕ διατάσσει το δημόσιο να επιστρέψει 258 εκατομμύρια σε έχοντες και κατέχοντες και δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να ασκήσει κοινωνική πολιτική με τα χρήματα που απέφερε η διαγωνιστική διαδικασία του Αυγούστου». 
    «Μπορεί κάποιοι δικαστές του ΣτΕ να είναι υπεράνω χρημάτων, αλλά αυτό ενδεχομένως να συνιστά αλαζονεία και ύβρι στο 30% των πολιτών της χώρας που βιώνει συνθήκες φτώχειας και οικονομικής ασφυξίας» προσθέτει στο ίδιο πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου