Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Το αφεντικό τρελάθηκε: Μοίρασε 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του!



Το αφεντικό τρελάθηκε: Μοίρασε 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα στους υπαλλήλους του!
Καλά, ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί πέτυχαν τους στόχους που είχε θέσει
    Ο Ινδός έμπορος διαμαντιών Savjibhai Dholakia είναι το αφεντικό που κάθε υπάλληλος θα ήθελε να έχει.
    Κι αυτό γιατί ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι υπάλληλοί του πέτυχαν τους στόχους που είχε θέσει, ανακοίνωσε ότι θα τους επιβραβεύσει πλουσιοπάροχα.
    Πρακτικά αυτό που έκανε ο Dholakia ήταν να δώσει στους υφισταμένους του 1.260 αυτοκίνητα και 400 διαμερίσματα και κοσμήματα ενόψει και της γιορτής του Diwali.
    «Στόχος μας είναι κάθε υπάλληλος να έχει το δικό του σπίτι και το δικό του αυτοκίνητο τα επόμενα πέντε χρόνια. Οπότε αποφασίσαμε να τους τα κάνουμε δώρο» δήλωσε στο Γαλλικο Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ινδός μεγιστάνας.
    Το κόστος των δώρων εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 7 εκατομμύρια δολάρια (500 εκατομμύρια ρουπίες) για έναν άγνωστο αριθμό υπαλλήλων της εταιρείας που συνολικά απασχολεί 5.500 ανθρώπους.
    Στην Ινδία είθισται οι υπάλληλοι να πέρνουν κάποιο δώρο από τα αφεντικά τους κατά τη γιορτή του Diwali αλλά για την πλειονότητα αυτό σημαίνει ένα κουτί με γλυκά.
    Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Dholakia μοιράζει τέτοια δώρα αφού η πρώτη φορά που το έκανε αυτό ήταν το 2012 όταν τότε είχε μοιράσει μόλις 3 τρια αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου