Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η νύφη ξεσάλωσε, ο γαμπρός είδε το βίντεο και ο γάμος σχόλασε!



Η νύφη ξεσάλωσε, ο γαμπρός είδε το βίντεο και ο γάμος σχόλασε!
    Που να ήξερε η νύφη ότι το πάρτι με τις φίλες της για το τελευταίο βράδυ της ελευθερίας της θα το πλήρωνε ακριβά; Άσε που με εκείνα και με τα άλλα δεν ήταν και το τελευταίο βράδυ της ελευθερίας της μιας και πλήρωσε πολύ ακριβά το γλέντι!
    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας ήταν η Έμα Αλίσια Παζ Αγιάλα από το Μεξικό. Η νεαρή αποφάσισε να το κάψει με τις φίλες της, λίγο πριν το γάμο της και για αυτό ταξίδεψε σε πόλη του Μεξικού με τις φίλες της, προκειμένου να αποφύγουν τα... περίεργα βλέμματα.
    Έλα όμως που υπολόγισαν χωρίς την... τεχνολογία. Εκείνη ήπιε λίγο παραπάνω και ο φακός την «έπιασε στα πράσα» να φιλιέται με έναν
άγνωστο ημίγυμνο άνδρα, που μόλις είχε γνωρίσει! Για την ιστορία ούτε εκείνη φορούσε πολλά… μιας και το λευκό μαγιό της έκρυβε τα απολύτως απαραίτητα.
    Όλα αυτά όμως τραβήχτηκαν σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Τότε ξεκίνησε η... διάλυση ενός γάμου που δεν πρόλαβε να γίνει. Ο γαμπρός, ονόματι Πάμπλο Τόρες Καντάνα και η οικογένεια του αν και Μεξικανοί έγιναν... Τούρκοι και λίγες μέρες αργότερα, ανακοινώθηκε και επισήμως η διάλυση της… σχέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου