Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Πέθανε σε τροχαίο, εκεί που είχαν σκοτωθεί οι γονείς του το 1997 -Τότε ήταν στο πίσω κάθισμα



Πέθανε σε τροχαίο, εκεί που είχαν σκοτωθεί οι γονείς του το 1997 -Τότε ήταν στο πίσω κάθισμα
    Μια τραγική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με αφορμή τον θάνατο ενός 28χρονου σε τροχαίο δυστύχημα.
    Πριν από 19 χρόνια, ο Dean Dewhurst, 9 ετών τότε, και τα δύο αδέρφια του επέζησαν σαν από θαύμα από τροχαίο στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι γονείς τους. Προχθές, ο Dean σκοτώθηκε σε μετωπική, όταν το ασημί Golf του συγκρούστηκε με φορτηγό στον ίδιο δρόμο που είχαν χάσει τη ζωή τους οι γονείς του, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά...
    Οι γονείς του Dean έχασαν τη ζωή τους ενώ ξεκινούσαν οικογενειακές διακοπές με τους γιους τους, όταν το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε επίσης μετωπικά, επίσης με μικρό φορτηγό, επίσης στον ίδιο δρόμο, τον A59, στο Λανκασάιρ.
    Τότε, το πλήρωμα του ασθενοφόρου απεγκλώβισε τον Dean και τους αδερφούς του από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο μόνο με μώλωπες και γρατζουνιές.
    Προχθές, η αστυνομία του Λανκασάιρ ανακοίνωσε ότι ο Dean οδηγούσε επίσης στον Α59 όταν συνέβη το μοιραίο. Ο Dean χτύπησε σφοδρά στο πάνω μέρος του σώματός του και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και των γονιών του το 1997.
    Εργαζόταν ως μπάρμαν εδώ και πέντε μήνες, ενώ ήταν πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος. Μάλιστα, έπαιζε ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο στην ομάδα Ribchester Rovers, ενώ φίλοι του είπαν ότι επί αρκετό καιρό ζούσε στη Νέα Ζηλανδία και είχε ταξιδέψει στην Αυστραλία και στην Ταϊλάνδη.
    «Με βαθιά θλίψη σάς ανακοινώνουμε την απώλεια του Dean Dewhurst», είπε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο οποίο δούλευε ο 28χρονος. «Πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη, πάντα έκανε τους άλλους εργαζόμενους και τους πελάτες να χαμογελούν. Είμαστε περήφανοι που τον γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί του», συμπλήρωσε.
    Ενας εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε ότι «ο Α59 είχε παλαιότερα προβλήματα, ωστόσο είναι πολύ χειρότερος σε κάποια του σημεία, βορειότερα».
    Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά, κανένας δεν συνελήφθη, όπως είπε η αστυνομία, που διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου