Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Έρευνα της UEFA για το προκλητικό πανό των Αλβανών κατά της Ελλάδος.



Έρευνα της UEFA για το προκλητικό πανό των Αλβανών κατά της Ελλάδος.
    Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA η αλβανική ομοσπονδία για το προκλητικό πανό που ανήρτησαν Αλβανοί φίλαθλοι πριν από τον αγώνα της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ελβετία.
    Σύμφωνα με το pamesports,  οι πληροφορίες πηγάζουν σε κορυφαία πηγή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, η οποία τονίζει ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.
    Θα πρέπει να τονιστεί κάτι που δεν έχει γίνει απόλυτα κατανοητό ευρέως και παίζει σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Το πανό αναρτήθηκε από Αλβανούς οπαδούς πριν από την έναρξη του αγώνα. Μόλις το αντιλήφθηκαν οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ φρόντισαν , αφ’ ενός να κατέβει αμέσως, αφ’ ετέρου να μην υπάρξει ανάλογο πρόβλημα στη διάρκεια της αναμέτρησης.
    Βέβαια δημοσιογραφικοί κύκλοι από το Παρίσι εκτιμούν ότι επρόκειτο για άριστα οργανωμένη προπαγανδιστική κίνηση, η οποία μάλιστα πέτυχε τον σκοπό της με δεδομένο ότι η εικόνα του πανό στη εξέδρες του σταδίου έκανε τον γύρο του κόσμου και άνοιξε εν ολίγοις μια συζήτηση για ένα θέμα που επί της ουσίας δεν υφίσταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου