Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

«Αντεθνικώς δρώντες» οι «Παραιτηθείτε»



«Αντεθνικώς δρώντες» οι «Παραιτηθείτε»



    Τι θέλουν τώρα κι αυτοί οι Παραιτηθείτε”; Ζητούν παραίτηση από εκείνους που θα προτιμούσαν να πεθάνουν κόβοντας τον λαιμό τους με το κόκαλο των παπουτσιών παρά να αποχωριστούν την καρέκλα της εξουσίας, η οποία ήδη έχει υπερθερμανθεί από τα αριστερο-δεξιά τους οπίσθια και τις αυξημένες δυνατότητες πλιάτσικου - είναι δυνατόν; Οι άνθρωποι φαίνεται να είναι ικανοί να υπογράψουν εβδομήντα μνημόνια ακόμα στο όνομα της προστασίας των λαϊκών στρωμάτων κόβοντάς τους το ΕΚΑΣ, βάζοντας κι άλλους φόρους και απαγορεύοντας ακόμα και τις διαδηλώσεις, για το καλό του λαού - τουλάχιστον κάτι τέτοιο διαφαίνεται από τις δηλώσεις τους, που περιγράφουν όσους πάνε να διαδηλώσουν ως εχθρούς της Ελλάδος, θυμίζοντας εκείνο το μνημειώδες “αντεθνικώς δρώντες”. Η κυρία Γεροβασίλη, που το είπε, έφτασε δηλαδή στο σημείο να ταυτίζει τον εαυτό της με το έθνος και το έθνος με τον Κατρούγκαλο.
    Είναι ένα σύνηθες παραλήρημα. Κι έχουν πλέον την πεποίθηση ότι εκλέχτηκαν για να κυβερνούν διά βίου, το δικαιούνται θεόθεν, αντλούν αυτή την πίστη από τους ουρανούς, είναι ελέω Θεού ψευδο-αριστεροί, οι εκλεκτοί του επουράνιου εισαγγελέα, οπότε όποιος διαμαρτύρεται είναι “εχθρός του λαού” και στρέφεται κατά της θείας βούλησης. Πέραν του ότι, όπως δήλωσε ο Νεφελούδης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, είναι και “ανεγκέφαλοι” όσοι συμμετέχουν στους “Παραιτηθείτε”, δηλαδή εκ φύσεως νοητικά κατώτεροι απ’ τους αυτο-αριστερούς κατά δήλωσιν, οι οποίοι επειδή διάβασαν μισό βιβλίο του Μαρξ θεωρούν ότι κατέχουν την απόλυτη και μοναδική αλήθεια, είναι εξυπνότεροι και ανώτεροι ως φυλή τουλάχιστον, με ηθικό πλεονέκτημα εκ γενετής, οπότε προώρισται να ορίζουν αυτοί δικαιωματικά και εξ αίματος πλέον τα σκληρά πεπρωμένα της Ελλάδος.
    Άσε που έχουν μόνο αυτοί το αποκλειστικό δικαίωμα να διαδηλώνουν ακόμα και εναντίον του εαυτού τους, ένα δικαίωμα κληρονομικό από το 1920, αφότου έχουν κάνει δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλώσεις ακόμα και για τη Νικαράγουα, ακόμα και για του διαβόλου τη μάνα, και δεν πρόκειται αυτό το προνόμιο να το παραχωρήσουν σε άλλους. Και το ότι δεν έβγαλαν ήδη διαταγή ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων είναι διότι δεν έχει φτάσει ακόμα η ώρα, δεν έχουν ωριμάσει οι επαναστατικές συνθήκες εκείνες, οπότε ο λαός θα πάρει τις τύχες στα χέρια του, θα στηθούν πολιτοφυλακές (ομάδες χαφιέδων δηλαδή) και λαϊκά δικαστήρια για τον κάθε Τζήμερο και τον κάθε “ηλίθιο” που δεν μπορεί να κατανοήσει τις δομές της λαοκρατίας και της αμεσοδημοκρατίας. Το είπε επίσημα ο Κατρούγκαλος προχτές: “Το πολίτευμα θα λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί απ’ τη νεοδημοκρατική αντεπανάσταση”. Ζούνε δηλαδή “επαναστατικές” ημέρες οι άνθρωποι αυτοί, και θεωρούν ότι το να μαζευτούν κάποιοι να διαδηλώσουν, όπως οι “Παραιτηθείτε”, αποτελεί αντεπαναστατική, αντιλαϊκή και αντεθνική επιπλέον πράξη, καθώς συνηγόρησε και η Γεροβασίλη.
    Άρα, βαθύτερη διάθεσή τους, που ακόμα δεν έχουν εκδηλώσει παρά ως άποψη, είναι ότι οι διαδηλώνοντες πρέπει να συλλαμβάνονται. Δεν το κάνουν διότι ακόμα δεν μπορούν, λόγω Ευρώπης, αλλά είναι προφανές πως το ονειρεύονται - εξάλλου ο Κουτσούμπας, απ’ το κόμμα του οποίου κατά βάθος προέρχονται οι εν λόγω, επανέλαβε πάλι πως θα καταργήσει τον κοινοβουλευτισμό. Ίσως γιατί φοβήθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τελευταίες δηλώσεις στελεχών του πάει να φάει το ψωμί και τους οπαδούς του ΚΚΕ. Και πλειοδότησε ευθέως.
    Εκεί το πάνε οι μάγκες. Διότι, σου λέει, με τις εκλογές δεν υπάρχει χαΐρι. Με την ελευθερία, την ύπαρξη άλλων κομμάτων, την ελευθεροτυπία και το ίντερνετ, δεν υπάρχει χαΐρι. Κάθε τόσο θα βρίσκονται διάφοροι “ηλίθιοι” και εχθροί του έθνους, μάλλον “πράχτορες” της αστικής τάξης, ίσως βαλτοί των ΗΠΑ και του διεθνούς ιμπεριαλισμού, που θα έχουν το θράσος να θέλουν να διαδηλώνουν. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό στο μέλλον. Όταν θα έχουν ωριμάσει οι επαναστατικές συνθήκες, δεν θα μπορεί ο κάθε “ηλίθιος” να αμφισβητεί την απέραντη σοφία και την αυθεντία συντρόφων όπως ο Πολάκης και ο Κατρούγκαλος.


2 σχόλια:

  1. <>. Δεν ήθελα να προβώ σε αναγραφή σχολίου αλλά διαβάζοντας την ανωτέρω παράγραφο το θεώρησα επιτακτική ανάγκη για μένα και το κόμμα μου <<Η συγκέντρωση που διοργάνωσαν στο Σύνταγμα Πασόκ και Νέα Δημοκρατία ήταν ένα φιάσκο.
    Η μόνη πραγματική αντιπολίτευση απέναντι στον θίασο Τσίπρα - Καμμένου είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και το σύνθημα μας αφορά και τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία: Παραιτηθείτε όλοι να ησυχάσουμε!".


    ΑπάντησηΔιαγραφή