Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Παρουσίαση βιβλίων «Προμηθέας» και «Ευτυχία ή Δυστυχία να είσαι Έλληνας.»



Παρουσίαση βιβλίων «Προμηθέας» και «Ευτυχία ή Δυστυχία να είσαι Έλληνας
Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες,
    Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ)  σαρώνει, διαλύει, αρπάζει ότι αξίζει , σκοτώνει, πολτοποιεί, φανατίζει και τρομάζει τους πάντες.
    1% ψυχοπαθών και 6% υποτακτικών, δουρείων Ίππων και εφιαλτών συνιστά τη Νέα άρχουσα τάξη.
    Η ανθρωπότητα χωρίς αρχές, αξίες, ελευθερία, αγάπη και ελπίδα πορεύεται στο σκοτάδι και εργάζεται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με αποστολή να καταστήσουν τα ολιγοπώλια ανταγωνιστικά.
    Δεν διάβασαν Όμηρο, δεν τους είπε κανείς για τη συμπαντική τους αποστολή δεν έμαθαν ούτε είδαν το φως που έκλεψε για χάριν του ανθρώπου ο Προμηθέας, δεν γνωρίζουν πλέον την αγάπη του Χριστού και δεν γεννούνται με τον άγγελο που λέγεται μητέρα.
    Και ο εφιάλτης ερωτά αξίζει να είσαι Έλλην και να ζεις; Δυστυχία ή Ευτυχία να είσαι Έλλην; Πενήντα χιλιάδες αντίτυπα σε τρείς γλώσσες το βιβλίο του κ. Δήμου προσπαθεί να αποδομήσει το σύγχρονο Έλληνα και στέλνει στα Τάρταρα τον Ελληνισμό.
    Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά.
    Αυτή η ρήση του μεγάλου μας ποιητή, αναφέρεται στον κ. Δάλμαρη, ο οποίος με τα Βιβλία του «Προμηθέας» και «Ευτυχία ή Δυστυχία να είσαι Έλληνας.» δείχνει τον δρόμο των μεγάλων προσδοκιών, το δρόμο της υπερβάσης και της αέναης ευτυχίας  
ΜΘΠΧ
Στέργιος Σμυρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου