Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ …. ΠΑΟΚ...



ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ, ΚΑΤΙ  ΣΑΝ …. ΠΑΟΚ...
Χαίρομαι Φαγκούλη μου, που  έχεις  την δύναμη του αυτοσαρκασμού.
Αυτό είναι πολύ υγιές!
του Φραγκούλη Φράγκου
    Μία συγκλονιστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (19/2) στην Αγγλία.
    Μία υπάλληλος της Άστον Βίλα, που πονάει όσο κανείς την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό για πρώτη φορά από καταβολής Premier League, παραιτήθηκε μην αντέχοντας να βλέπει τους «χωριάτες» σε αυτό το χάλι, ενώ, στο σχετικό γράμμα της προς τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, αποκάλυψε πως «οι παίκτες έρχονται στα αποδυτήρια γελώντας, παρά το γεγονός ότι χάνουν διαρκώς»!
    Τονίζει, δε, πως «όποιος οπαδός τολμά να αντιδράσει του αφαιρούν το δικαίωμα να έρχεται στο γήπεδο ή του παίρνουν το διαρκείας», ενώ… τα χώνει στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες!
    Η Έλεν Ρόουζ, όπως είναι το όνομά της εν λόγω υπαλλήλου, που μοίραζε το match program στους οπαδούς της Βιλα στο ''Villa Park'', στο συγκλονιστικό γράμμα της λέει χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα τον τελευταίο καιρό ολοένα και χειροτερεύουν. Στην αρχή της σεζόν όλοι έπρεπε να ξανακάνουμε αίτηση για τη δουλειά μας. Έδιωξαν κόσμο που δούλευε 40 χρόνια στην ομάδα, λέγοντάς τους ότι δεν είναι πια άξιοι να εργάζονται για την Αστον Βίλα.
    Μετά τα παιχνίδια, οι παίκτες έρχονται στα αποδυτήρια γελώντας, παρά το γεγονός ότι χάνουν διαρκώς.   Μου ραγίζει την καρδιά αυτό το θέαμα και δεν μπορώ άλλο να το βλέπω. Όποιος οπαδός τολμά να αντιδράσει, του αφαιρούν το δικαίωμα να έρχεται στο γήπεδο ή του παίρνουν το διαρκείας.
    Τη λάτρευα τη δουλειά μου στην Άστον Βίλα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω άλλο τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες, που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο, να ''τρέχουν'' αυτή την ομάδα. Δεν σέβονται τίποτα από την ιστορία
»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου