Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αποστόλου: Πρέπει να δίνεται σε όλους μια συνταξούλα 260-280 ευρώ.



Αποστόλου: Πρέπει να δίνεται σε όλους μια συνταξούλα 260-280 ευρώ.
Πάλι καλαμακείες λένε.
Γιατί μόνο στους αγρότες και όχι σε όλους τους Έλληνες ?
Και μετά, γιατί μόνο στους Έλληνες και όχι και στυος λαθομετανάστες ?
Το κλειδί είναι στη λέξη ‘’πρέπει’’.
Όπως τα ‘’σκατώσατε’’, άντε να τα ξεσκατώσετε τώρα. Το θέμα είναι ότι πάλι εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη!
    Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας για τον ΟΓΑ , το χαρακτήρισε ταμείο με κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ τόνισε πως «μία συνταξούλα 280 ευρώ θα πρέπει να δίνεται σε όλους».
    Μιλώντας στον Real FΜ, ο κ. Αποστόλου είπε χαρακτηριστικά «υπάρχουν 1.300.000 άνθρωποι που βλέπουν τον ΟΓΑ σαν το Ταμείο τους και πρέπει να κρατηθεί για να μπορεί να παρέχει μία σύνταξη. Πρέπει μια συνταξούλα 280-260 ευρώ να δίνεται σε όλους αδιακρίτως αν είναι ή δεν είναι ασφαλισμένοι και η βασική σύνταξη που έχουν σήμερα οι αγρότες 310 ευρώ να την ανεβάσουμε στα 384 ευρώ».
    Την ίδια ώρα είπε πως η κυβέρνηση βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης των αγροτών μετά και το προσκλητήριο που απηύθυνε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
    «Η συνάντηση θα γίνει. Είναι θέμα να ανταποκριθούν οι αγρότες. Έχουμε στείλει την πρόσκληση και περιμένουμε να απαντήσουν», είπε στον Real fm ο υπουργός, ξεκαθαρίζοντας ότι ο διάλογος είναι μονόδρομος.
    Τέλος, υπογράμμισε ότι στην παρούσα φάση «βρισκόμαστε για διαπραγμάτευση-μόνο για το ασφαλιστικό- έχουμε καταθέσει προτάσεις και δεν ξέρουμε αν θα γίνουν αποδεκτές (σσ από τους δανειστές)».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου