Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 100 Ελληνες σκιέρ που έκαναν Χριστούγεννα στις Αλπεις.



Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ 100 Ελληνες σκιέρ που έκαναν Χριστούγεννα στις Αλπεις.
Αμάν ! Τέρμα λοιπόν οι εκδρομές !
Ώρα είναι, να μας πιάσουν και εμάς που πήγαμε στις Πρέσπες.
Από εδώ και πέρα, στο Σέιχ Σού με τα πόδια, και πολύ μας είναι !
    Με στόχο να διερευνήσουν αν πίσω από τις πολυτελείς διακοπές τους στα κοσμοπολίτικα θέρετρα των Αλπεων υπάρχουν ίχνη... φοροδιαφυγής, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βάζουν στο στόχαστρό τους 100 και πλέον Ελληνες σκιέρ που εξάσκησαν το αγαπημένο τους σπορ στην Κουρσεβέλ και το Βαλ ντ' Ισέρ.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στον περσινό ανάλογο έλεγχο που έκαναν έβγαλαν... λαυράκια! Μάλιστα, για να διαπιστώσουν αν τα έξοδα των πολυτελών χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στα πανάκριβα χειμερινά θέρετρα δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους, χρειάστηκε να ταξιδέψουν και στην Κουρσεβέλ. Εκεί οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων και κοσμηματοπολείων μαρτύρησαν ότι οι Ελληνες είναι από τους καλύτερους πελάτες τους και αποκάλυψαν όλες τις αγορές που έκαναν.
    Επειδή, όμως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα νέα κυκλοφόρησαν, όσοι θέλησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να «δραπετεύσουν» για λίγο στις Αλπεις αποφάσισαν να αλλάξουν θέρετρο. Ετσι φέτος, οι Ελληνες σκιέρ των Αλπεων «μετακόμισαν» από την Κουρσεβέλ στην Βαλ ντ' Ισέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου