Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αλλαγές στο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζει ο Καμμένος



Αλλαγές στο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζει ο Καμμένος
pontos-news.gr
    Από τον Έβρο και τα νησιά θα περνούν τουλάχιστον το πρώτο διάστημα της θητείας όλοι οι στρατεύσιμοι, ενώ σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές στο μισθολόγιο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
    Όπως είπε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι υπηρετούντες στην παραμεθόριο θα παίρνουν επίδομα για την εκεί υπηρεσία τους
    Αναλύοντας το αμυντικό δόγμα της χώρας, ο Πάνος Καμμένος επισήμανε ότι η κυβέρνηση δίνει βάρος στην αμυντική προστασία της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου πρώτον γιατί εκεί βρίσκονται τα ενεργειακά μας αποθέματα, αλλά και επειδή εκεί μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα τον κυπριακό ελληνισμό. 
    Ο υπουργός αναφερόμενος στο ειδικό μισθολόγιο για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία, ωστόσο στον προυπολογισμό που κατέθεσε η κυβέρνηση περιέχονται 400 εκατ. ευρώ περικοπές.
    Πάντως έσπευσε να πει πως έχουν δεσμευθεί τα χρήματα από τους εξοπλισμούς για να πληρωθούν τα στελέχη των ένοπλων δυνάμεων που δικαιώθηκαν από το ΣτΕ σχετικά με τις μειώσεις αποδοχών που είχαν υποστεί.
    Τελειώνοντας την τοποθέτησή του εξέφρασε τη λύπη του για εκείνους που στην προεκλογική περίοδο «παρέσυραν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επιτεθεί προσωπικά κατά του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου