Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015



Φίλες και φίλοι του Συνδέσμου,
    Το δημοψήφισμα που πρότεινε η Ελληνική Κυβέρνηση και ψήφισε η  Βουλή αποτελεί πλήρη και  τραγελαφική ομολογία χρεοκοπίας του πολιτικού συστήματος. Είναι ένα δημοψήφισμα διχαστικό , ανεύθυνο, ερασιτεχνικό, αντισυνταγματικό, παραπλανητικό  και επιβεβαιώνει με τον πιο αδιάψευστο τρόπο την ανεπάρκεια, την εγκληματική ανευθυνότητα και την δειλία της σημερινής Ελληνικής Κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του Πρωθυπουργού.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ανέτρεψε την Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με το πρόσχημα της προεδρικής εκλογής , αφού πρότεινε στη συνέχεια ΠτΔ πολιτικό πρόσωπο της ΝΔ – ένδειξη ότι το ζήτημα δεν είχε καμία πολιτική σημασία – αφού υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό τη μνημονιακή λύτρωση, αφού δαπάνησε πέντε κυβερνητικούς μήνες με μια επικοινωνιακή αλλά χωρίς κανένα περιεχόμενο πολιτική, οδήγησε τη Χώρα στο σημερινό φοβερό αδιέξοδο και με το δημοψήφισμα ζητά από τον Λαό να πεί τη γνώμη του , αφού προτείνει ο ίδιος ΟΧΙ! Εφόσον προτείνει ΟΧΙ και αφού αυτό είναι ωφέλιμο για τη Χώρα, όπως πιστεύει,  γιατί  δεν απέρριψε  το σχέδιο συμφωνίας των δανειστών και να αναλάβει τις ευθύνες που απορρέουν  από την άσκηση της πολιτικής του και να κριθεί γι’ αυτές; Η Ελλάς είχε την ατυχία να γνωρίσει κυβερνήτες με την ψυχολογία προέδρου δεκαπενταμελούς μαθητικού  συμβουλίου . Η πολυδιαφημισμένη κυβέρνηση της αριστεράς είναι ο τελευταίος αλλά ο χειρότερος κρίκος του μεταπολιτευτικού αίσχους.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας δεν είχε κανένα δισταγμό να μοιραστεί με τη μεγάλη πλειοψηφία του Λαού μας την μετεκλογική ελπίδα προς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Παρά το χάος που τον χώριζε με τις ανόητες ιδεοληψίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις αναρτήσεις πορτραίτων του Λένιν και του Βελουχιώτη σε κυβερνητικά γραφεία , με τις παράδοξες ενδυματολογικές προτιμήσεις δημοσίων προσώπων και  παρά τη διακηρυγμένη αθεΐα τους , ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είχε το θάρρος να λάβει δημόσια θέση και να υποστηρίξει την σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση . Γιατί διεφάνη ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να είναι χρήσιμη στην Πατρίδα αφού η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε χάσει κάθε εμπιστοσύνη με τα εξοργιστικά ψέματα και την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική της. Γιατί γεννήθηκε  η ελπίδα ότι μπορεί να εξασφαλίσει έστω κάποιο ελάχιστο πλαίσιο ευημερίας του Λαού και ανάπτυξης της οικονομίας εντός του ευρωπαϊκού νομίσματος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Αντί αυτών οδήγησε τη Χώρα από σήμερα στην οικονομική χρεοκοπία και στο καταστρεπτικό μέλλον.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καταγγέλλει με οργή την Κυβέρνηση για την ανικανότητά και τη δειλία της. Είναι άκρως επικίνδυνη  και δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή παρά η άμεση απομάκρυνσή της.  Στο δημοψήφισμα που προκηρύχθηκε καλείται ο Λαός να διατυπώσει τη γνώμη του σε ένα κείμενο  35 σελίδων γεμάτο από τεχνικούς και οικονομικούς όρους που μόνον επιστημονικά κατηρτισμένοι μπορούν να κατανοήσουν και να σχηματίσουν άποψη. Η Κυβέρνηση καλεί τον Λαό να το διαβάσει, να το κατανοήσει εντός 5 ημερών,  κάτω από πρωτόγνωρες και τρομοκρατικές συνθήκες  και να αναλάβει με ευθύνη να ψηφίσει !  Ακόμα και αν το ΝΑΙ επικρατήσει  το σχέδιο συμφωνίας δεν θα ισχύει πλέον. Πρόκειται για μια σχιζοφρενική κατάσταση που όμοιά της δεν υπήρξε στη μεταπολεμική Ελλάδα.   Οι Έλληνες εκλογείς  δεν θα έπρεπε να απαντήσουν σ’ αυτό το εκβιαστικό δίλημμα  και να μη προσέλθουν στις κάλπες και να καταδικασθεί έμπρακτα η αήθης αυτή κυβερνητική ενέργεια. Τέτοια όμως περίπτωση δεν υφίσταται. Κατά συνέπεια όλοι οι πολίτες πρέπει να καταθέσουν την ψήφο τους.  Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεώς του τάχθηκε υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρωπαϊκό νόμισμα διότι έτσι εξυπηρετείται το εθνικό συμφέρον . Σήμερα μετά 5 έτη μνημονιακής λιτότητας η ευρωπαϊκή πορεία της χρεοκοπημένης Χώρας μας βρίσκεται προ του τέλους της . Χρεοκοπήσαμε εντός ευρώ και εντός μνημονίου. Τη λύση πλέον  δεν μπορεί να τη δώσει κανένα δημοψήφισμα με οποιοδήποτε ερώτημα. Διότι αν τη λύση απέναντι στα σκληρά και αδυσώπητα μεγέθη της οικονομίας την έδιναν τα δημοψηφίσματα θα ήταν καθημερινότητα. Επιθυμούμε να διατηρηθούμε στην Ευρώπη. Στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς λαούς. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να μεταβληθεί η Ελλάς σε αποικία χρέους.
    Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας προτείνει στους φίλους του  την επιλογή του ΟΧΙ. ΟΧΙ στο μνημόνιο και στη συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος . ΟΧΙ το οποίο θα έπρεπε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Χώρας να συμμεριστεί.
    Η Πατρίδα μας από σήμερα βρίσκεται στον πίνακα των χρεοκοπημένων χωρών του πλανήτη. Έχει το θλιβερό προνόμιο να είναι η πρώτη και μόνη ευρωπαϊκή δημοκρατία του μεταπολεμικού δυτικού κόσμου που χρεοκοπεί . Ποίοι όμως είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό; Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης,  ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος , ο Παπανδρέου , ο Παπακωνσταντίνου; Στην πραγματικότητα όλοι τους είναι μέρος του ιδίου πολιτικού συστήματος με διαφορετικά προσωπεία. Ο πραγματικός ένοχος είναι ένας . Ο  κοινοβουλευτισμός έτσι όπως εφαρμόστηκε  στην Ελλάδα. Αφού κόστισε υπέρογκα ποσά « η λειτουργία της δημοκρατίας» , αφού οι Έλληνες χρυσοπλήρωσαν επί 40 χρόνια τον ακριβότερο κοινοβουλευτισμό στον κόσμο ( ως εκλογική χρηματοδότηση των κομμάτων δίνει 3 ευρώ η ηγεμονική και κραταιά Γερμανία για κάθε έγκυρη ψήφο και 9 ευρώ η χρεοκοπημένη Ελλάς ), αφού  ληστές και άρπαγες του δημοσίου πλούτου παρήλασαν επί δεκαετίες από τα κρατικά αξιώματα που τους εξασφάλιζαν οι ποικιλώνυμες ληστρικές κοινοβουλευτικές ομάδες τους και ρήμαξαν τα δημόσια ταμεία, αφού κατέστρεψαν την Ελλάδα τώρα έρχονται στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας να καλέσουν τον « κυρίαρχο λαό» να αποφασίσει για την αυτοκτονία του. Είναι η θλιβερότερη διαπίστωση της χρεοκοπίας της Χώρας . Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και οι εκπρόσωποι του κοινοβουλευτισμού,  που αποτελούν τους κορυφαίους ενόχους, θα μείνουν ατιμώρητοι και θα συνεχίσουν το καταστρεπτικό τους έργο. Μέσα στον ανυπόφορο αυτό ζόφο που έρχεται στον τόπο μας δεν υπάρχει άλλη λύση , εντός του άκρως διεφθαρμένου δημοκρατικού πολιτεύματος μας, παρά μόνο οι εθνικές εκλογές .   
    Μήπως την ύστατη αυτή ώρα συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες εκλογείς  την ολική εγκληματική αποτυχία των « δεξιών» και « αριστερών» κομμάτων και αναζητήσουν τις τίμιες και πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις για να αναλάβουν τις τύχες της Πατρίδος. 
  Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου