Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

11.Απάτη το βοήθημα στους "ένστολους"!!! Φτάνουν τα ψέματα!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
11.Απάτη το βοήθημα στους "ένστολους"!!! Φτάνουν τα ψέματα!
    Προσπαθεί να εξαπατήσει  τους "ένστολους" η κυβέρνηση της ΝΔ!
    Πολιτική αλητεία;
    Δεν δίνουν δεκάρα στους συνταξιούχους! Μόνο στους νέους αστυφύλακες (που παίρνουν μεικτά κάτω από 1500 ευρώπου κρατάνε ...ρόπαλα!!!
    Μετά από τη "συγκινητική" ομιλία του και το "ενδιαφέρον" για τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, αποκαλύπτεται ότι το βοήθημα θα υπολογισθεί όχι βάσει των χρημάτων που λαμβάνουν οι ανωτέρω  σαν μισθό , αλλά βάσει του αφορολόγητου ποσού (μεικτού) που υποτίθεται ότι παίρνουν! ( τους συνταξιούχους τους εξαιρούν!!!)
     'Ετσι όταν πχ, ο θεωρητικός μισθός ή (χωρίς φόρους κρατήσεις κ.λ.π. ευφυολογήματα) είναι πάνω από 1.500 ευρώ (σχεδόν όλοι είναι πάνω από 1.500 -  ο πραγματικός , καθαρός  είναι 800-1000 ευρώτότε δεν παίρνουν δεκάρα!!!
    Καλά κ. Σαμαρά, για τόσο ηλίθιους περνάς τους εν ενεργεία και αποστρατεία "ένστολους" και πιστεύεις ότι θα το..."φάνε"; 
   Ακόμα και οι ελάχιστοι που θα πάρουν κάποια ψίχουλα, θα σε μαυρίσουν.
   Εξ άλλου, το θέμα δεν είναι αν θα δώσεις "εφ άπαξ" μερικά ευρώ.
   Το θέμα είναι να επαναφέρεις τους μισθούς και τις συντάξεις στα επίπεδα που ήσαν πριν αποφασίσεις εσύ και οι ετέροι σου να βάλουν χέρι, όπως είχες υποσχεθεί, εξ άλλου.
    -Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Efenpress, συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ, αφού επισκέφτηκαν το ΥΔΤ (όπου  πήραν την απάντηση ότι το βοήθημα θα υπολογισθεί επί του συνόλου  και όχι επί του καθαρού ποσού) επισκέπτονται αυτή τη στιγμή το Υπουργείο Οικονομικών για να λάβουν σαφή απάντηση στο θέμα.
    Από την απάντηση θα εξαρτηθούν οι περαιτέρω αντιδράσεις των θιγομένων...
    Η απάντηση προσετέθη στον υπότιτλο του άρθρου μας: Δεκάρα στους συνταξιούχους και φραγκοδίφραγκα στους νεαρούς αστυφύλακες για να διαλύουν με περισσότερη "όρεξη" τους διαδηλωτές!!! (Έτσι νομίζουν...)

1 σχόλιο:

  1. Μήν παραπονιέστε Συνάδελφοι! Αφού έχουν "δεμένο" ένα μεγάλο αριθμό από εμάς στο "άρμα" τους, και μας θεωρούν δεδομένους (Μ@@@@ες είχε πεί ένας παλαιός πολιτικός: "Άστους αυτούς τους Μ@@@@ες, αυτοί ότι και να τους κάνουμε, εμάς θα ψηφίσουν"), καλά μας κάνουν. Εάν όμως αυτοί οι ελάχιστοι που θα πάρουν αυτή την ελεημοσύνη σκεφθούν ότι "εκεί που είναι είμασταν, κι' εκεί που είμαστε θα έλθουν" και πράξουν αναλόγως κατά τις επερχόμενες εκλογές, τότε, και μόνον τότε, θα μάθουν να μας υπολογίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή