Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/5/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/5/2018)
Ανδρέας
    Τρίτη 29 Μαϊου ήτανε και τότε, (1453) Τρίτη 29 Μαίου είναι και σήμερα… Καταραμένη μέρα! Όμως, οι θρύλοι για τον «Μαρμαρωμένο Βασιλιά» και τα μισοψημένα ψάρια, ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ! Εμείς πρέπει να τους κρατήσουμε ζωντανούς, και όχι οποιοσδήποτε άλλος. Μπορεί να αργήσει, όμως…. «ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ»!
------------------------------------------
    Στην Ορεστιάδα, η ΕΠΑΡΣΗ και η ΥΠΟΣΤΟΛΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ γίνεται όπως προβλέπεται να γίνεται, και η συμμετοχή του κόσμου είναι όπως ΠΡΕΠΕΙ να είναι! Όχι τώρα, με τους δυό στρατιωτικούς μας στις φυλακές της Αδριανούπολης, αλλά ΠΑΝΤΑ! Και όχι μόνο στην Ορεστιάδα. Σε όλες τις επαρχιακές πόλεις, όπου το τελετουργικό γίνεται όπως προβλέπεται. Τα μεγάλα αστικά κέντρα; Έ, ας μην το συζητάμε, πληγώνει!
------------------------------------------
  Εάν η Ιταλία δεν αποτελεί παράδειγμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τότε τι αποτελεί; Σε χώρα , υποτίθεται δημοκρατική, ο πρόεδρος δεν δέχεται την απόφαση των νικητών των εκλογών, επειδή έτσι του αρέσει, προβάλλοντας δικαιολογίες «ό τι να ‘ναι»! Και επειδή οι νικητές των εκλογών («ακροδεξιοί» και «ξενοφοβικοί» περιγράφονται από τον στρατευμένο αρθρογράφο ) δεν είναι αρεστοί στο Γερμανικό Διευθυντήριο, ξανά εκλογές! Μέχρι να βγούν αυτοί που πρέπει να βγούν!!!! Παραδείγματα δημοκρατίας, όπως και σε εμάς, που το «¨ΟΧΙ» το βαφτίζουμε «ΝΑΙ» και …προχωράμε….  Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξέρουμε και εμείς τίθ θα γίνει, εάν ψηφίσουμε μη επιθυμητά! Μη επιθυμητά σε ποιους, ξέρετε καλά!
------------------------------------------
    Και ο… Μπαρουφάκης, επιβεβαιώνει το ( περίπου ) όνομά του , γεμίζοντάς μας με ( τι άλλο; ) ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!
------------------------------------------
    Δεν κατάλαβα τι είπε ο Τσίπρας. Πως «πάμε να πάρουμε πίσω» ΤΙ;;;;; Και το άλλο που ακολούθησε, πως εάν υπάρχει προσδιορισμός πρίν από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα είναι για εμάς… μεγάλη νίκη!;!;!;!; Θεέ μου, που πέσαμε…. Σε αριστερούς, ικανούς για όλα. Αφού καταπιαμε «αμάσητο» το «ΟΧΙ» που έγινε δολίως «ΝΑΙ», έ, είμαστε για τα πανηγύρια!
------------------------------------------
    Μου φαίνεται πως οι δασκάλες «ξεσάλωσαν» σε Αγγλία και ΗΠΑ. Φαίνεται πως το φίκι-φίκι δασκάλας και μαθητών.. πάει σύννεφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου