Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Το απίστευτο ποσό που κληρονόμησε στρίπερ από ικανοποιημένο πελάτη


Το απίστευτο ποσό που κληρονόμησε στρίπερ από ικανοποιημένο πελάτη
    Τι κι αν γνωρίζονταν μόνο λίγους μήνες. Η σχέση που απέκτησαν αποδείχτηκε τόσο δυνατή που μάλιστα μεταφράστηκε και σε ένα «δωράκι» εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.
    Ο λόγος για την 34χρονη Veronica Beckham, η οποία κληρονόμησε από έναν ικανοποιημένο πελάτη το ποσό των
223.000 δολαρίων, αφού την όρισε δικαιούχο της ασφάλειάς ζωή του αλλά και των συνταξιοδοτικών λογαριασμών του.
    Η 34χρονη γνώρισε τον 50χρονο διευθυντή εταιρείας στο στριπ κλαμπ που εργαζόταν στο Ατλάντικ Σίτι, τον
Ιούλιο του 2014. Όπως η ίδια ισχυρίζεται έγιναν φίλοι και αυτό ήταν που έκανε τον διαβητικό, αλκοολικό και καρδιοπαθή άνδρα να την ορίσει μοναδική κληρονόμο του.
    Η αδερφή του προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την εκτέλεση της διαθήκης, επισημαίνοντας, σύμφωνα με την Sun, ότι η 34χρονη είναι μια γυναίκα που συνηθίζει να χειραγωγεί και να εξαπατά άνδρες. Μάλιστα, όπως λέει, μόλις ο αδερφός της έκανε τη διαθήκη του, η Veronica άρχισε να αδιαφορεί.
    «
Μου λείπεις, γιατί δεν σηκώνεις πια το τηλέφωνο; Δεν έχεις επιδιορθώσει τη βλάβη; Αν χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα πες μου, δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου», της έγραφε ο άνδρας σε ένα από τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.
    Έναν μήνα μετά, ο 50χρονος βρέθηκε νεκρός από έμφραγμα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν.
    Πάντως η ίδια αρνείται ότι είχε ποτέ σεξουαλική σχέση με τον 50χρονο και ισχυρίζεται ότι αυτό που τους συνέδεε από την αρχή ήταν η φιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου