Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
ΝΕΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΜΑΣ
(ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ)
ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2018
            Μετά από μια σειρά αγώνων αρκετών μηνών των μικρών σκακιστών μας στο φετινό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα (Αττικής και Πανελλήνιο), καθώς και στο Πανελλήνιο Ανοικτό Μαθητικό Κύπελλο, αγώνες οι οποίοι απέφεραν συνολικά έντεκα μετάλλια για τους παίκτες μας, ήτοι τέσσερα Χρυσά [ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ και – ΤΖΟΥΜΠΑ ΛΟΥΙΖΑ (από δύο], πέντε Ασημένια [ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ (δύο)] και δύο Χάλκινα (ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ), έληξε την τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου η διαδικασία των μαθητικών αγώνων (Πανελλήνιοι και Αττικής).
            Αναλυτικά, στους παραπάνω Αγώνες οι μαθητές μας πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:
Α΄ Δημοτικού.
            ΚΑΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κατακτώντας με 5/7 την ένατη θέση. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4/7), σημείωσε εξαιρετική επίδοση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο όμως, δεν έπαιξε, για οικογενειακούς λόγους.
            ΤΣΙΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων CGS, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής όπου επέτυχε 4,5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 4/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΒΙΜΠΛΗΣ ΚΙΜΩΝ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πετυχαίνοντας 4/7, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στην Τελική Φάση της Αττικής, όπου εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του.
            ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, μαθήτρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πετυχαίνοντας 3,5/7, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία της.
            ΡΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πετυχαίνοντας 3/7, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του.
Β΄ Δημοτικού.
ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ο περυσινός και προπέρσινος χρυσός νικητής του Βόρειου Τομέα, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας όπου κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο με 6/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (5,5/7), πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση με επίδοση 6/9, κατέκτησε την 35η θέση στους 203 και εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΠΛΕΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο περυσινός αργυρός νικητής του Κεντρικού Τομές, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων ΚΑΝΑΣΗ, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 5,5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (5,5/7), πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση με επίδοση 6/9, κατέκτησε την 34η θέση στους 203 και εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΓΚΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής όπου επέτυχε 4,5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4,5/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση με επίδοση 6/9, κατέκτησε την 41η θέση στους 203 και εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 4,5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας εξαιρετική, επίσης, εμφάνιση με επίδοση 4,5/9, εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΓΑΛΕΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, μαθήτρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 4/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία της ως πρωτάρα σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, το περυσινό χρυσό κορίτσι του Βορείου Τομέα, μαθήτρια της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, μακριά από τον καλό εαυτό της λόγω και των απουσιών της από την προπόνηση, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε, σε σχέση με την φετινή της προπόνηση, πολύ καλή εμφάνιση με 2,5/7.
Γ΄ Δημοτικού.
            ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ, περυσινός τρίτος νικητής της Ανατολικής Αττικής, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη-Λαιμού, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κατακτώντας με 6/7 την πέμπτη σε ισοβαθμία με την τρίτη θέση. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4,5/7), και στην οποία σημείωσε εξαιρετική επίδοση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, μαθητής των Εκπαιδευτηρίων Α ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής όπου επέτυχε 4,5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (4,5/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο πραγματοποίησε επίσης εξαιρετική εμφάνιση με 5/9 και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο περυσινός χρυσός νικητής του Βορείου Τομέα, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 5/7. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε πραγματοποίησε πολύ σπουδαία εμφάνιση και ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση με 6/7, κατάκτησε τελικά την 7η θέση, διάκριση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας έξοχη εμφάνιση έφτασε να παίζει στον τελευταίο γύρο για το Χρυσό μετάλλιο, κατακτώντας τελικά με 7/9 την 10η επί συνόλου 203 παικτών, εκπροσωπώντας, μ’ αυτόν τον τρόπο επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο περυσινός ασημένιος νικητής του Βορείου Τομέα, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση με 5,5/7. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε πραγματοποίησε πολύ σπουδαία εμφάνιση και ισοβαθμώντας στην τρίτη θέση με 6/7, κατάκτησε τελικά την 12η θέση, διάκριση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΚΟΝΤΑΚΙΩΤΗΣ ΣΙΜΟΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κατακτώντας με 6/7 την πέμπτη σε ισοβαθμία με την δεύτερη θέση. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, με 5/7, η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου, πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση με επίδοση 6/9, κατέκτησε την 36η θέση στους 202 και εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΝΤΟΓΕΏΡΓΗΣ ΙΣΊΔΩΡΟΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 5,5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (5/7), πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΠΕΦΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, μαθήτρια του Athener Schule), σημείωσε εξαιρετική επίδοση με 3,5 β. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας, και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΑΛΜΠΑΤΙΧΙ ΡΑΝΙΑ, μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με 2 β. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΤΖΟΥΜΠΑ ΛΟΥΙΖΑ, στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στη γενική κατάταξη, καθώς και στην κατάταξη κοριτσιών (δεύτερο Χρυσό μετάλλιο) με το απόλυτο 7/7.
Δ΄ Δημοτικού.
            ΧΟΥΔΑΛΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, μαθήτρια της Σχολής Μωραΐτη, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με 2 β. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μαθητής της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με 3 β. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΜΟΥΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας, όπου συγκέντρωσε 5 β. όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (3/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας, όπου συγκέντρωσε 4 β. όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (2,5/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ, μαθητής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Τομέα Αθήνας, όπου συγκέντρωσε 4 β. όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (3,5/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΓΑΛΕΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας, όπου συγκέντρωσε 4 β. όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (3/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΑΛΜΠΑΤΙΧΙ ΛΙΝΑ, μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με 2 β. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
Ε΄ Δημοτικού.
            ΠΛΕΤΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, η περυσινή Πρωταθλήτρια στη Γενική Κατάταξη και επίσης χρυσό κορίτσι στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας, μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων ΚΑΝΑΣΗ-ΚΑΝΤΕΜΙΡΗ, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας στο οποίο πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, κατακτώντας την όγδοη θέση με 5/7. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με 4/7, αποτέλεσμα το οποίο είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση κατέκτησε με 6/9 την 30η θέση επί συνόλου 182 παικτών, εκπροσωπώντας, μ’ αυτόν τον τρόπο επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
            ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μαθητής της Ελληνογερμανικής Αγωγής, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής πραγματοποίησε πολύ σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο με 6/7. Επίσης, στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε επέτυχε εξαιρετικό αποτέλεσμα (3,5/7), διάκριση που του επέτρεψε να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση με 4/9, εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 4/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (3,5/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου με 5/9 εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας, παρ’ όλη την απειρία του ως πρωτάρης σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες.
            ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, μαθητής της Ελληνογερμανικής Αγωγής, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής όπου συγκέντρωσε 4 β. όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (3/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΤΖΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, μαθήτρια της Σχολής Χατζήβεη, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικού Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με 4/7 εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας και προκρίθηκε στην Τελική Φάση της Αττικής, στην οποία δεν μπόρεσε να παίξει.
            ΝΤΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βόρειου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 5/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε (2,5/7), πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΜΑΣΣΙΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, μαθητής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ηρακλείου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με 5/7 εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας και προκρίθηκε στην Τελική Φάση της Αττικής, στην οποία δεν μπόρεσε να παίξει σε όλους τους γύρους λόγω ασθενείας.
ΣΤ΄ Δημοτικού.
            ΚΑΡΚΑΛΟΥΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, μαθητής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, μακριά από τον καλό εαυτό του λόγω και των απουσιών του από την προπόνηση, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σχετικώς καλή, σε σχέση με την φετινή του προπόνηση, εμφάνιση με 1/7, πολύ πιο κάτω από την πραγματική του δυναμικότητα.
            ΜΕΛΙΟΥΜΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σχετικώς καλή, σε σχέση με την πραγματική του δυναμικότητα, εμφάνιση, με 1/5.
            ΔΡΙΤΣΑ ΕΡΩΦΙΛΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ, μαθήτρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε σχετικώς καλή εμφάνιση, ανάλογα και με τη λιγοστή φετινή της προπόνηση, με 1/7, πολύ πιο κάτω από την πραγματική της δυναμικότητα.
Α΄ Γυμνασίου
            ΒΑΣΣΑΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μαθητής του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανατολικής Αττικής, με 3/7, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πιο κάτω, όμως, από την πραγματική του δυναμικότητα.
            ΑΛΕΥΡΑ ΑΝΝΑ , μαθήτρια του 1ου Γυμνασίου Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας, με 3/7, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πιο κάτω, όμως από την πραγματική της δυναμικότητα.
Β΄ Γυμνασίου
            ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, μαθητής του 7ου Γυμνασίου Γλυφάδας, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Τομέα Αθήνας, πραγματοποίησε πολύ σπουδαία εμφάνιση κατακτώντας το Ασημένιο μετάλλιο με 6/7. Επίσης, πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία ισοβάθμησε με 5/7 στην τρίτη θέση κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο, ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση με 4,5/9, εκπροσώπησε επάξια το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μαθητής του Βαρβακείου Προτύπου Γυμνασίου, τόσο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας όπου επέτυχε 3/7, όσο και στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η οποία είχε ως συνέπεια να προκριθεί και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΥΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑ, η πολυπρωταθλήτρια των προηγουμένων ετών, τόσο σε επίπεδο Αττικής όσο και Πανελληνίως, μαθήτρια του Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού, πραγματοποιώντας αρίστη εμφάνιση πέτυχε τα παρακάτω: α. Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας κατέκτησε με 6/7 το Ασημένιο μετάλλιο, σε ισοβαθμία με την πρώτη θέση και το Χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια. β. Στην Τελική φάση της Αττικής στην οποία προκρίθηκε κατέκτησε με 5/7 την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο, καθώς και το Χρυσό μετάλλιο στα κορίτσια. γ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με 6/9, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα κορίτσια της τάξης της και το Ασημένιο μετάλλιο ενώ τερμάτισε στην όγδοη θέση της Γενικής Κατάταξης, εκπροσωπώντας επάξια το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
Γ΄ Γυμνασίου
            ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μαθητής του 1ου Γυμνασίου: Παπάγου, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βορείου Τομέα Αθήνας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 3,5/7.
Λύκειο
            ΜΠΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο περυσινός ασημένιος νικητής του Τελικού Αττικής και με ισοβαθμία στη δεύτερη θέση στους Πανελλήνιους, μαθητής του Κολλεγίου Αθηνών, στη φετινή Τελική Φάση Αττικής, πραγματοποιώντας πολύ σπουδαία εμφάνιση κατέκτησε με 5/7 την όγδοη θέση, διάκριση που του επέτρεψε να προκριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να λάβει μέρος.
            ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μαθητής του 1ου Γ.Ε.Λ. Παπάγου, στην Τελική Φάση Αττικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με 4,5/7 κατάφερε να προκριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο του και τον Όμιλό μας.
            ΚΟΥΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, μαθήτρια του Αμερικανικού Κολλεγίου («PIERCE»), στην Τελική Φάση Αττικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με 3,5/7 κατάφερε να προκριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο, όμως, δεν μπόρεσε να λάβει μέρος.
            ΔΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ, η περυσινή χρυσή νικήτρια στη Γενική Κατάταξη και στην κατάταξη κοριτσιών στο Ανοιχτό Ατομικό Μαθητικό Κύπελλο .Ελλάδας, μαθήτρια του Αμερικανικού Κολλεγίου («PIERCE»), στην Τελική Φάση Αττικής, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με 4/7 κατάφερε να προκριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο εκπροσώπησε αξιοπρεπώς το σχολείο της και τον Όμιλό μας.
ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
            Στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής που διεξήχθησαν τη Δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα, από τις 10 έως τις 15 Απριλίου, έλαβαν μέρος 12 σκακιστές μας οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Όμιλό μας αξιοπρεπώς, αν και όχι τόσο πολύ καλά όσο τις προηγούμενες χρονιές. Συγκεκριμένα οι σκακιστές μας έφεραν τα παρακάτω αρκετά καλά αποτελέσματα:
            Στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 16, ο Σκακιστής μας ΠΟΛΥΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ σημείωσε το πολύ καλό αποτέλεσμα 3,5/7.
            Στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παίδων κάτω των 14, ο Σκακιστής μας ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ σημείωσε το εξαιρετικό 4,5/7 με ένα αγώνα λιγότερο, ενώ ο Σκακιστής μας ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ σημείωσε το πολύ καλό αποτέλεσμα 3,5/7.
            Στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 12, ο Σκακιστής μας ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ σημείωσε το πολύ καλό αποτέλεσμα 3/7.
            Στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 10, ο Σκακιστής μας ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ σημείωσε το εξαιρετικό 4,5/7, ο Σκακιστής μας ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ σημείωσε το επίσης εξαιρετικό 4/7, ο Σκακιστής μας ΔΑΜΗΛΑΚΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ ΤΖΑΝΕΤΟΣ το πολύ καλό αποτέλεσμα 3/7 και, τέλος οι Σκακιστές μας ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ και ΜΟΥΛΛΑ ΑΓΓΕΛΟΣ σημείωσαν το καλό, ανάλογα με την απειρία τους, αποτέλεσμα 2/7.
            Στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 8, οι Σκακιστές μας ΓΚΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΠΛΕΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ σημείωσαν, ανάλογα με την απειρία τους, το πολύ καλό αποτέλεσμα 3/7.
            Στο Ατομικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων κάτω των 12, η Σκακίστριά μας ΠΛΕΤΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ σημείωσε το εξαιρετικό αποτέλεσμα 4/7.
ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
            Πλέον των παραπάνω, πολλοί μαθητές του Ομίλου σημείωσαν εξαιρετική έως πολύ σπουδαία εμφάνιση σε διάφορα Ατομικά Τουρνουά κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους μέχρι σήμερα. Μερικά εξ αυτών είναι και τα παρακάτω:
            ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (11 ετών): Χρυσό μετάλλιο στο 6ο Παιδικό RAPID έως 14 ετών του Ν. Ψυχικού.
            ΠΛΕΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (οκτώ ετών): Χρυσό μετάλλιο στους Παίδες κάτω των οκτώ στο 23ο Νεανικό RAPID του Α.Ο. «Τρεις Αστέρες 89».
            ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (εννέα ετών): Χάλκινο μετάλλιο στη Γενική Κατάταξη στο 15ο Παιδικό RAPID έως 16 ετών του Σ.Ο. Καλλιθέας.
            ΛΙΑΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (εννέα ετών): Χρυσό μετάλλιο στο Νεανικό Τουρνουά Ράπιντ κάτω των 14 του Αμαρουσίου Χαλανδρίου. - Ασημένιο μετάλλιο στο 9ο Παπαναστάσιο Τουρνουά. - Ασημένιο μετάλλιο στο Ράπιντ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
            Η Διοίκηση του Ομίλου συγχαίρει όλους τους παραπάνω σκακιστές και καλεί και τους υπόλοιπους μαθητές να τους μιμηθούν.
            Σειρά έχουν τώρα τα Ομαδικά Νεανικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα που θα διεξαχθούν από τις 22 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου. Στους αγώνες αυτούς ο Όμιλός μας συμμετέχει με τρεις ομάδες στο κάτω των οκτώ, με τρεις ομάδες στο κάτω των δέκα και με δύο ομάδες στο κάτω των 14. Θυμίζουμε ότι στο περυσινό Πρωτάθλημα κάτω των οκτώ ο Όμιλός μας κατέκτησε την πρώτη θέση.
            Καλή επιτυχία σε όλους!
Ο Γενικός  Γραμματέας    Κωνσταντίνος Βάθης
Ο Πρόεδρος Ιωάννης Παναγάκος
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
            Βασικά Τμήματα
            Τμήμα Αρχαρίων (Αρχ-1):               Τετάρτη – Σάββατο: 18.00 – 19.00.
            Τμήμα Ημιπροχωρημένων (Ημ-2): Τετάρτη – Σάββατο: 19.00 – 20.30.
            Τμήμα Προχωρημένων (Πρ-3):       Τετάρτη: 20.00 – 21.30 – Σάββατο: 20.00 – 22.30.
            Ειδικά Τμήματα
            Κατά καιρούς λειτουργούν και Ειδικά Τμήματα Επιλέκτων, ενώ ενίοτε ο Όμιλος λειτουργεί ως Λέσχη για την εξυπηρέτηση των μελών και των φίλων του. Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχει κανείς στα Ειδικά Τμήματα (πλην της Λέσχης) είναι, είτε να συμμετέχει σε κάποιο από τα Βασικά Τμήματα Τετάρτης ή Σαββάτου είτε να προετοιμάζεται για ένταξη σ’ αυτά.
            Αγώνες
            Κάθε Κυριακή πρωί και ενίοτε Σάββατο πρωί ή απόγευμα ή και Κυριακή απόγευμα.
            Όλα τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του Προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Ιωάννη Παναγάκου και των συνεργατών του και παραδίδονται στον παραπάνω χώρο που μας διέθεσε ευγενικά ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Οι γονείς συμμετέχουν συμβολικά στα έξοδα καθαριότητας και αγοράς επάθλων για τα παιδιά, καθώς και για οτιδήποτε άλλο από τα λειτουργικά έξοδα της Σκακιστικής μας Ακαδημίας επιθυμούν.
            Σχετικό video (οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ στην τηλεόραση): http://www.youtube.com/watch?v=4qLgdKAXbOo
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΣΤΑ ΤΗΛ: 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννη Παναγάκο) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr. και στην ιστοσελίδα του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση: panioan@otenet.gr (προτιμητέο) ή, εναλλακτικά, στους αρ. τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797 (Ιωάννης Παναγάκος) ή, επίσης, στην αίθουσα προπονήσεων κατά τις ημέρες και ώρες προπονήσεως.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ……………………………       ΤΑΞΗ: …………         ΣΧΟΛΕΙΟ:      …………
ΤΗΛ.   …………………..…………..   ΓΝΩΣΕΙΣ:       ..……........…(π.χ. Αρχάριος, Προχωρημένος)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηλεκτρονική: ...........................................            Ταχυδρομική: .......................................
Ποιό Τμήμα σας ενδιαφέρει;                             Τετάρτης ,                                    Σαββάτου                                     Και τα δύο .
Άλλες ημέρες και ώρες (γράψτε ημέρες και ώρα και ίσως να δημιουργηθούν αντίστοιχα Τμήματα).
ΗΜΕΡΑ:……….…., από…..… έως…..… . ΗΜΕΡΑ:……..……, από…..… έως…..… κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου