Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/4/2018)
Ανδρέας
    Όταν ο ελεφαντόσαυρος ήταν Υπουργός (Α)παιδείας, έκανε «μόκο, μόκο , τσιριμώκο» ή αλλέως  πως «τουμπεκί ψιλοκομμένο», ήτοι… «μούγκα στη στρούγκα»…. Τώρα «μάγκεψε»΄και αυτός και στρέφεται κατά του Τσίπρα… Μπράβο του, άξιος! Μάθημα για όλους μας οι έχοντες το….. «ηθικό πλεονέκτημα» ( όπως οι ίδιοι δηλώνουν)
-----------------------------------
    Για μια στιγμή, για να καταλάβω κάτι. Τόσα χρόνια, ο ΟΑΣΘ λειτουργούσε ως μονοπώλιο των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ενώ τώρα που ο ΑΣΥΘ έχει το εν λόγω μονοπώλιο, λειτουργεί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;;;; Έλεος! Μην παίζετε άλλο με την νοημοσύνη μας…..
-----------------------------------
    Θα διαβάσετε παρακάτω, για το ποια πράγματα απωθούν τους διαρρήκτες αυτοκινήτων και σπιτιών. Κάπως έτσι θα είναι, αφού το λένε οι ίδιοι, αλλά… μην «μασάτε»! Η μόνη προστασία είναι ο…. «ΑΟΡΑΤΟΣ ΘΟΛΟΣ», όπως τον περιγράφουν τα Κόμιξ!
-----------------------------------
     «Εβδομάδα χωρίς κινητά» στο Στρατό, σαν άσκηση; Άντε καλά…. Φυσικά, η άσκηση θα είναι μόνο για τις υπηρεσιακές συνομιλίες. Ας ξεχωρίσουν πρώτα το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ, και μετά τα λέμε. Εάν ο «Χ» πεί στο κινητό πως είναι στο «τάδε» μέρος στην μάνα, στον φίλο ή στην γκόμενα, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; Γιατί σε πολλές περιπτώσεις οι τοποθεσίες είναι απόρρητες. Έτσι, για παράδειγμα το είπα…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου