Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Άνδρας στη Γαλλία αναστήθηκε 18 ώρες μετά το θάνατό του!


Άνδρας στη Γαλλία αναστήθηκε 18 ώρες μετά το θάνατό του!
    Ένα τρομερό περιστατικό συνέβη στο Μονπελιέ της Γαλλίας όταν 53χρονος άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή, πέθανε αλλά στη συνέχεια «αναστήθηκε» μετά από 18 ολόκληρες ώρες, αφήνοντας τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της περιοχής έκπληκτους…
    Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο άνδρας αυτός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, εκείνο το βράδυ επέστρεφε από το σπίτι του αδελφού του στο Béziers, αλλά στον δρόμο υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε.
Πως διατηρήθηκαν τα όργανά του
    Αφού πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να δώσει σημάδια ζωής, οι οικείοι του άρχισαν να τον ψάχνουν και όταν τον εντόπισαν, οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα όργανά του είχαν διατηρηθεί χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες που υπήρχαν στην περιοχή δίπλα σε ένα ποτάμι.
Πως «αναστήθηκε» ο άνδρας
    Έτσι για περίπου 4 ώρες του έκαναν μασάζ στην περιοχή της καρδιάς, προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος, πριν τον βάλουν σε μηχανική υποστήριξη καρδιάς και πνεύμονα. Τότε η θερμοκρασία του άρχισε να ανεβαίνει και οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιά του, κάτι που έγινε με επιτυχία.
    Μέχρι σήμερα υποστηρίζεται  μηχανικά, αλλά ο γιατρός  Xavier Capdevila τόνισε πως οδεύει σε πλήρη αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου