Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/4/2018)
Ανδρέας
   

    Όταν χτυπάει πρωί -  πρωί το τηλέφωνο και δεν είναι από αναμενόμενο ανταποκριτή, κάτι κακό συμβαίνει. Έτσι και σήμερα, στις 8 το πρωί έμαθα πως ο αγαπητός σε όλους μας συνάδελφος Γιάννης Σωπασής, τάξεως 1970 ΣΣΕ, δεν είναι πια μαζί μας….  Έφυγε ξαφνικά εχθές το απόγευμα για το αιώνιο ταξίδι… Εκφράζοντας τα προσωπικά μου συναισθήματα, αλλά πιστεύω και όλης της διοικουμένης του Τάξεως 1973, συλλυπούμαι την οικογένειά του πρώτα από όλα, για την ανείπωτη απώλειά της, και τους συμμαθητές και φίλους του. Ο Θεός, ας δώσει κουράγιο για την αντιμετώπιση της μέγιστης απώλειάς τους.
--------------------------------------
 Κάποια στιγμή, πρέπει οι… «ειδήμονες» του Υπουργείου Υγείας, να κόψουν τις καλαμακείες. Έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο για το τι θέλουν να κάνουν, αλλά δεν ξέρουν το ως να το κάνουν, με αποτέλεσμα η μία καλαμακεία να διαδέχεται την άλλη. Και ποιος πληρώνει «το πάπλωμα»; Μα φυσικά, αυτός που τα πληρώνει όλα. Ό Έλληνας πολίτης!
--------------------------------------
    Είπαμε, πως μοναδική περίπτωση να έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα στην διαμάχη μας με τους Σκοπιανούς, είναι η αδιαλλαξία τους. Και χαίρομαι όταν τους βλέπω έτσι αδιάλλακτους, και να μην το κουνάνε «ρούπι» από τις γνωστές θέσεις τους. Μόνο έτσι θα επιτευχθεί το επιθυμητό, που είναι η ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!
--------------------------------------
    Τι έγινε, με δυό ριπές πολυβόλου οι τούρκοι άρχισαν να το σκέφτονται; Πού να άνοιγε και καμιά τρύπα στο ελικόπτερο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου