Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/4/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/4/2018)
Ανδρέας
    Εντάξει, υπάρχουν πολλοί λόγοι για… να καεί η «πουτ@@α η Βουλή», αλλά όχι και για… τον πάοκ! Εντάξει, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να χωριστεί η Ελλάδα στη μέση, αλλά…. Όχι και για τον πάοκ! Ποιοι νομίζουν πως είναι; Όσο για τον βουλευτή, υπάρχει πειθαρχικό στη Βουλή ή μόνο για τη Χρυσή Αυγή λειτουργεί;;;
-----------------------------------
    Έγινε η επίθεση στη Συρία, και σε όλα τα κανάλια προσκαλούνται ( ή αυτοπροσκαλούνται ) διάφοροι… «ειδικοί» γεωπολιτικοστρατιωτικοί αναλυτές, για να πούν τη γνώμη τους, για το πώς έγινε αυτό που έγινε, για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, καθώς και άλλα αφηγήματα… Θύμισε λίγο την εποχή του πολέμου του Κόλπου που είχε γίνει το ίδιο ακριβώς. Φυσικά, ο καθένας έχει το προνόμιο να λέει την γνώμη του, όταν του ζητηθεί. Όμως, σχεδόν όλοι αυτοί οι … «αναλυτάδες», μόνο μαθήματα «επι χάρτου» έχουν κάνει, αλλά και σε αυτά ακόμη, έγραφαν απουσίες. Και καλά, λένε τώρα οι ακροατές που θέλουν ενημέρωση, ποιόν να πιστέψουν; Έ, αφού δεν έμαθαν μέχρι τώρα, δεν θα μάθουν ποτέ!  Όσο για τους «αναλυτές», έ, ας ξεπεζέψουν από το καλάμι ( συγγνώμη, «άλογο» ) και ας πάψουν να μας «ενημερώνουν».
-----------------------------------
    Φωνάζανε, φωνάζανε, φταίει ο «Καλλικράτης» με τους Δήμους, τελικά τον έφαγαν τον «Καλλικράτη»! Έρχεται ο «Κλεισθένης», αριστερόστροφος φυσικά… Για να έχουμε να διαμαρτυρόμαστε! Θα ακολουθήσει ο «Καρανίκας», αφού αρχαίος θα είναι και αυτός τότε…. Πάντως, πρόοδος με την αλλαγή θεσμικών νόμων κάθε 5-10 χρόνια, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Δεν είναι όλες οι αλλαγές προς το καλύτερο ( γενικώς ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου