Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/3/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/3/2018)
Ανδρέας
    Ήρθε και η «καμπάνα» στον ΠΑΟΚ… Φτηνά τη γλύτωσε, εδώ που τα λέμε. Φυσικά, θα κάνει έφεση, αλλά δεν βλέπω και μεγάλη μείωση της ποινής. Το πολύ – πολύ να κόψουν κανένα χρόνο από τον Σαββίδη, και τους δυό βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα. Οπότε, good by πρωτάθλημα, και δεν τους φταίει κανείς! Άλλωστε, αφού δεν εγκαινιάστηκε ακόμα το μετρό της Θεσσαλονίκης, πώς είναι δυνατόν να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα; ΟΥΕΦΑ και πολύ του είναι! Γιατί ούτε δεύτερος θα βγεί….
--------------------------------------------
    Καλά τα λέει η αστυνομία με τους ληστές, όμως παραγνωρίζει ένα πράγμα. Η ληστεία είναι σαν τον βιασμό. Ζητάει την συναίνεση των θυματων; Προσωπικά, εάν τύχει να έχω κάτι με το οποίο μπορώ να αντιδράσω, και μπορώ να το χρησιμοποιήσω, θα το κανω! Και… «γαία πυρί μειχθήτω»! Άλλωστε, γνωστή η παροιμία «Κάλλιο η μάνα του φονιά, παρά του σκοτωμένου». Μέσα στο σπίτι μου, ρε;;;;;
--------------------------------------------
    «Το εποίησε» πάλι ο Καρούμπαλος! Ναυτική συνεργασία με κράτος χωρίς θάλασσα! Έπεται και διαστημική συνεργασία από τον Παππά, με την Ζουαζιλάνδη! Μεγαλεία!
--------------------------------------------
    Προχτές, έλεγα πως μερικά πράγματα είναι τόσο απλά, όσο η  αριθμητική του Δημοτικού για τους αποφοίτους Λυκείου. Αυτό δεν ισχύει για τους συριζαίους, αφού μέσω του Πολάκη, πολλάκις απέδειξαν κάποιες «μικρές αδυναμίες» στην αριθμητική. Φαίνεται πως ο λεγάμενος έβγαλε Πανεπιστήμιο ( γιατρός) χωρίς να βγάλει Δημοτικό και Γυμνάσιο. Ή τους φοβέριζε από μικρός πως «θα τους χώσει τρία μέτρα στο χώμα» και από φόβο τον περνούσαν τις τάξεις….
--------------------------------------------
    Με αυτόν τον Μαρίνο ( δεν τον ξέρω , άλλος ένας «ομοτράπεζος» ) την τελευταία στιγμή το πήραν πίσω, αφού και οι ίδιοι κατάλαβαν το μέγεθος της καλαμακίας τους. Γιάννης κερνούσε, και Γιάννης έπινε! Παλιά δουλειά για τους έχοντες το…. «ηθικό πλεονέκτημα» ( χα, χα, χα… )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου