Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/3/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/3/2018)
Ανδρέας
    Έτσι μπράβο, λεβέντη μου Ντιμιτρώφ! Έτσι σε θέλω, σκληρό και ανυποχώρητο! Μην κάνεις ούτε βήμα πίσω! Ζήτησέ τα ΟΛΑ! Ίσως, αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να αναλογισθούν τι πάνε να κάνουν οι… «δικοί» μας, δίνοντας «γήν και ύδωρ» στους γυφτοπρόξενους. Ίσως η αδιαλλαξία των σκοπιανών λειτουργήσει αποτρεπτικά στην οσφυοκαμψία των ημετέρων, και καταλήξουμε σε αυτό που θέλουμε όλοι: ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!
-----------------------------------------
    Τι λέτε, ρε ξύπνιοι…. Μπήκαν ληστές στο σπίτι 88χρονου, εκείνος τους πυροβόλησε και τώρα του ασκούν ποινική δίωξη για…. βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και ψευδορκία; Πάμε καλά;;;;; Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο παππούς, να τους αφήσει να τον χτυπήσουν, να τον δέσουν και να τον ληστέψουν; Τότε θα ήταν… σωστός και … νομοταγής; Καλά έκανε και τους πυροβόλησε, και έπρεπε να σημαδέψει καλύτερα! Μέσα στο σπίτι του;;;;; Παμψηφεί ΑΘΩΟΣ! Και μετάλλιο έπρεπε να του δώσουν, και όχι να τον τρέχουν στα δικαστήρια. Είμαι περίεργος, εάν βρεθεί δικαστής να τον καταδικασει!
-----------------------------------------
    Μερικοί δικοί μας, είναι και πολύ αυνάνες ( sic )! Πήγε ο άλλος , ο βουλευταράς που τον πληρώνουμε, και είπε να ανταλλάξουμε τους στρατιωτικούς μας με τους φυγάδες που ζητούν πίσω οι Τούρκοι! Τόσο ηλίθιος είναι; Οι δύο υποθέσεις δεν έχουν καμία σχέση εταξύ τους. Οι Τούρκοι, έφυγαν για να γλυτώσουν, και εάν γυρίσουν «θα τους φάει η μαρμάγκα». Τους δικούς μας τους πήραν με το ζόρι. Η βλακεία στο αποκορύφωμά της! Φυσικά, γνωστό και το «βεβαρυμένο» παρελθόν του εν λόγω βουλευταρά.  Θα έλεγα πως έιναι απορίας άξιον πώς υπάρχουν άνθρωποι που τον ψήφισαν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε στην Ελλάδα, που «ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα» και … φαιδροί ψηφοφόροι!
-----------------------------------------
    Τελικά, φαίνεται πως γίνεται και σκορδαλιά χωρίς σκόρδο, ή τζατζίκι χωρίς αγγουράκι! Αφού γίνεται Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας χωρίς οικονομικούς όρους, όλα γίνονται! Ακόμα μια παγκόσμια πρωτοτυπία! Και… πανηγυρίζουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου