Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/3/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/3/2018)
Ανδρέας
    Μεγαλύτερη «ασχετίλα» ( σκόπιμη;;;;) πολλών ΜΜΕ σε ό τι αφορά τους δύο στρατιωτικούς μας που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία, δεν υπάρχει. Μια τους λένε «φαντάρους», μια «στρατιώτες», και ότι τους κατέβει. Τις περισσότερες φορές, λόγω αμάθειας. Επειδή ίσως το διαβάσουν ( πολλά ζητάω ) θα πρέπει να μάθουν πως εάν αναφερόμαστε στον καθένα χωριστά, το κάνουμε με το βαθμό του, ενώ εάν αναφερόμαστε και στους δύο, τους αναφέρουμε ως «στρατιωτικούς». Απλά πράγματα για όσους έχουν μυαλό.
----------------------------------------------------
    Μου φαίνεται πως, δίκαια μεν, αλλά με απρόβλεπτες συνέπειες, ο ΗΡΑΚΛΗΣ με το εξώδικό του στρέφεται και πάλι κατά των «γνωστών» κέντρων ελέγχου του ποδοσφαίρου. Ζητά το αυτονόητο, δηλαδή ΙΣΟΝΟΜΙΑ! Όμως, πολύ φοβάμαι ότι θα του «τη στήσουν στη γωνιά» και πάλι. Και συγκεκριμένα, πόσο δύσκολο είναι , στους αγώνες ανόδου των πρωταθλητών ομίλων της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, να του ορίσουν σε κάποιο παιχνίδι «διαιτητή ειδικών αποστολών», οπότε…. Ας μην ξεχνάμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ, η ομάδα της καρδιάς μου, πάντα εστρέφετο εναντίον πάντων όταν είχε δίκιο, και πάντα έβρισκε «ντουβάρι» απέναντί του……
----------------------------------------------------
 Και το ΣτΕ έβγαλε όλες εκείνες τις ιδεοληπτικές αηδίες του Φίλη και των «συν αυτώ» ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, σε ότι αφορά την διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία! Τώρα, οι κόκκινοι άθρησκοι, βγάζουν όλη την χολή τους υπερασπιζόμενοι τις απαράδεκτες θέσεις τους… Το θέμα είναι , να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ το Υπουργείο «Παιδείας» να επαναφέρει την διδασκαλία στην προηγούμενη μορφή της, αφου η επίσημη θρησκεία μας είναι η Ορθοδοξια. Εκτιμώ, πως ανοιγεται ένα σήριαλ με αρκετά επεισόδια, που θα τελειώσει ( εάν τελειώσει) με την επόμενη ΜΗ ΚΟΚΚΙΝΗ κυβέρνηση. Μέχρι τότε, την νύφη θα πληρώνουν τα Ελληνόπουλα, και κατ’ επέκταση Η ΕΛΛΑΔΑ!
----------------------------------------------------
    Αμάν! Μας (ξανα)πήραν χαμπάρι διεθνώς! Μέχρι και το ΔΝΤ μας έστειλε παραγγελιά ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ,ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΤΛ! Καλά, αυτοί πού το έμαθαν; Εμείς το ειχαμε «κρυφό καμάρι» που έτσι, με ένα έγγραφο, μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε «προλετάριους» και «λέντζες»  σε θέσεις απαιτήσεων, με πολλά λεφτά, φυσικά…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου