Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/3/2018)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/3/2018)
Ανδρέας
    Στο Καυταντζόγλειο, δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό με το κάθισμα, γιατί η απόσταση κερκίδων - αγωνιστικού χώρου είναι μεγάλη. Συνέβη όμως, σε άλλο μάτς του Ηρακλή στο οποίο ( ως συνήθως... ) ήμουν παρών. Το 2003 το Καυταντζόγλειο έκλεισε για προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε έδρα το γήπεδο του Μακεδονικού. Η απόσταση κερκίδας - αγωνιστικού χώρου, πάρα πολύ μικρή. Στον αγώνα λοιπόν ΗΡΑΚΛΗΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ( 1 – 0 ), προς το τέλος του πρωταθλήματος, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ένας οπαδός του ΗΡΑΚΛΗ πίσω απο την εστία της Χαλκηδόνας, πέταξε την πλάτη ενός πλαστικού καθίσματος. Το κάθισμα, στρυφογυριστό, διέγραψε μια μεγαλόπρεπη τροχία πάνω απο το προστατευτικό πλέγμα, ανέβηκε σε 15-20 μέτρα ύψος, και έπεσε ΕΠΑΝΩ στον τερματοφύλακα Έμπεντε της Χαλκηδόνας! Ο παίκτης τραυματίστηκε ελαφρά, το παιχνίδι τέλειωσε κανονικά και ο ΗΡΑΚΛΗΣ τιμωρήθηκε με κλειστό γήπεδο για 4 αγωνιστικές, εαν θυμάμαι καλά.
------------------------------------
    Γιατί, άδικο έχουν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις; Όποιοι συνηγορήσουν ώστε στο όνομα των Σκοπίων μα περιλαμβάνεται η λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» δεν είναι προδότες;  Και ποια είναι η ποινή των προδοτών; Μήπως τους χτυπάμε φιλικά στην πλάτη και τους λέμε «Δεν πειράζει, αλλά να μην το ξανακάνεις»; Σε μία διαπραγμάτευση στην οποία εμφανώς είμαστε ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ, κάποια πολιτικά σκύβαλα που λένε πως … κυβερνούν ( και όχι μόνο αυτοί, έτσι; ) θέλουν όχι μόνο να… αφιππεύσουμε, αλλά να δώσουμε και το άλογο στους Σκοπιανούς. Και λίγα είπαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις!
------------------------------------
    Θα έπρεπε να ξέρει ο «ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ» και ο «Νονός» του το γνωστό: «ΦΑΓΩΜΕΝ, ΠΙΩΜΕΝ, ΑΥΡΙΟ ΓΑΡ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΜΕΝ»!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου