Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/2/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/2/2018)
Ανδρέας
     Το «παιχνίδι» είναι «στημένο» και η τράπουλα σημαδεμένη στο «πόκερ» με τους Σκοπιανούς , τις διαπραγματεύσεις. Και η Μέρκελ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τους αποκάλεσε δημόσια σε ανακοίνωση! Οι… «εταίροι μας»!
---------------------------------
    Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης! Γιατί το λένε έτσι; Κανονικά, θα έπρεπε να το λένε Κοινωνικό Βοήθημα Αλληλεγγύης, αφού βοήθημα είναι , και μάλιστα προσωρινό ( …αορίστου χρόνου… ) Και αυτό, γιατί με βάση την ελληνική γλώσσα, άλλο ΕΙΣΟΔΗΜΑ και άλλο ΒΟΗΘΗΜΑ. Οι αγράμματοι, δεν καταλαβαίνουν την διαφορά.
---------------------------------
    Ετοιμότητα στο σπίτι. Το θέμα δεν είναι απλό. Απο την μια μεριά, υπάρχουν εφημερεύοντες γιατροί που ενώ θα έπρεπε να είναι στο Νοσοκομείο, παραμένουν στο σπίτι τους, σε… ετοιμότητα. Και πληρώνονται ( όσα τελος πάντων πληρώνονται ) ωσεί… παρόντες. Και από την άλλη μεριά, σε κάποια επαγγέλματα , σου «αμολάνε» μια εντολή να είσαι σε επιφυλακή στο σπίτι ( γιατί εάν σε κρατήσουν «μέσα» θα πρέπει και να σε πληρώσουν) και… καθαρίζουν. Από το τελευταίο, εξαιρούνται οι Στρατιωτικοί, οι οποίοι είτε «μέσα» ( επιφυλακή) είτε σε ετοιμότητα στο σπίτι, δεν πληρώνονται ούτε δεκάρα. Προς γνώσιν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου