Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/1/2018)
Ανδρέας
    Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Αθήνας, ζήτησαν από τον Φραγκούλη Φράγκο να είναι μεταξύ των ομιλητών. Ο Φράγκος, δεν το δέχτηκε, και επεσήμανε ότι σε αυτή τη φάση, δεν είναι στις επιδιώξεις του η ενασχόληση με την πολιτική, σε απάντηση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να ιδρύει νέο κόμμα. Και έτσι είναι, από ό τι είμαι σε θέση να γνωρίζω. Στη συνέχεια, ένα διδακτικό ανέκδοτο.
    Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια όμορφη κοπέλα, που όταν έφτασε σε ηλικία γάμου, οι δικοί της την πίεζαν να παντρευτεί. Εκείνη, τους απαντούσε: «Ουκ εισί καιρός…» Τα χρόνια περνούσαν, και η απάντησή της ήταν η ίδια πάντα. Κάποια φορά πλέον, όταν παραμεγάλωσε και οι χάρες εξαφανίστηκαν, την ρώτησαν και πάλι οι δικοί της, πότε σκοπεύει να παντρευτεί. Και εκείνη πλέον, τους απήντησε: ¨Ούπω εισι καιρός…». Φαντάζομαι πως ξέρετε να το μεταφράσετε.
-------------------------------------
    Δεν ξέρω τι έγινε εχθές στα Ίμια, από ό τι βλέπω όμως στις φωτογραφίες, μεταξύ του ελληνικού πλοίου με τον Καμμένο και των Ιμίων, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ! Δεν θέλουμε ωραιοποιημένα ψέματα, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!
-------------------------------------
    Μου είναι λίγο δύσκολο να φανταστώ τον Παρθενώνα… εμπριμέ!
-------------------------------------
    Οι δυσμενείς οικονομικές ειδήσεις, για το τι θα γίνει, δεν πρέπει να μας πτοούν. Απλώς, ας περιμένουμε να εφαρμοστούν πρώτα, και μετά κλαίμε ή βρίζουμε. Μήπως θα κάνουμε τίποτα διαφορετικό; Τώρα, μάθαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου