Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/1/2018)
Ανδρέας
    Εάν η γυναίκα έχει κάποια χαρακτηριστικά, δεν πρέπει ο άνδρας να την αφήσει να φύγει. Προϋπόθεση είναι να έχει και ο άνδρας κάποια ανάλογα. Διαφορετικά, εάν θέλει να φύγει, τι θα κάνει; Θα την δέσει; Ή θα αρχίσει το τραγούδι  «Γιατί θες να φύγεις, πού θα πάς… αφού σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς»…
------------------------------------
    Η ΟΥΕΦΑ ¨μυρίστηκε ψητό» στους φιλικούς αγώνες που γίνονται κάθε χρόνο μεταξύ των εθνικών ομάδων, και «μπαίνει στη μέση» , με οικονομικά κίνητρα φυσικά. Όμως, στους φιλικούς αγώνες, οι προπονητές δοκιμάζουν νέους παίκτες και συστήματα, και για αυτό τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές απροσδόκητα. Τώρα θα αναγκάζονται να βάλουν ό τι καλύτερο διαθέτουν, και θα προγραμματίζουν άλλα φιλικά, για δοκιμές. Πάντως, το ότι θα γίνονται μερικά επίσημα παιχνίδια παραπάνω, δεν είναι κακό. Δεν γίνεται να κάθονται 2-3 μήνες, και μετά να δίνουν 2-3 αγώνες σε 10 μέρες. Πάντως, ευτυχώς που δεν παίζουμε με τις Φερόες νήσους…..
------------------------------------
    Πολλοί φίλοι, χαίρονται με τις παλιές ταινίες που βάζω, ιδιαίτερα με τα «καουμπόικα» όπως τα λέγαμε. Χαίρομαι για αυτό, και για αυτό το λόγο τις βάζω. Είναι ταινίες που έχω δεί παλιά, και ενθυμούμενος τον τίτλο τους, τις ψάχνω. Δεν τις βρίσκω όλες, δυστυχώς. Πάντως, επειδή όποιος ψάχνει, βρίσκει, θα συνεχίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου