Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/1/2018)
Ανδρέας
    Εάν είσαι και εσύ «μισός Μακεδόνας», φίλε Τσίπρα, θα έπρεπε να είσαι παρών στο συλλαλητήριο. Όμως, όπως σε όλα, και σε αυτό «γιαλαντζί» είσαι….. Και όχι μόνο εσύ!
------------------------------------
    Η κυβερνητική προπαγάνδα στο απόγειό της! Δόθηκε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ να υποβαθμίσει την κοσμοσυρροή στο συλλαλητήριο, και αυτή… «ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης» ανακοίνωσε 90.000 κόσμο και 970 λεωφορεία! Είπαμε, να ακούμε τους προϊσταμένους μας, αλλά όχι όταν η αλήθεια «βγάζει μάτια»! Δεν χρειάζονται περισσότερα, αρκούν οι φωτογραφίες. Εκτός και εάν ισχυριστούν πως είναι προϊόν φωτομοντάζ! Από ετούτους, όλα να τα περιμένεις….
------------------------------------
    Τα Γερμανικά ΜΜΕ είναι πιο ενημερωμένα. 50.000 κόσμος, χωρίς την πολιτική, θρησκευτική και πολιτειακή ηγεσία. Είπαμε να λέμε ψέματα, αλλά όχι και έτσι! Αυτό τους βολεύει να λένε; Σε λίγο, θα πούνε και πως ο κόσμος ήταν λίγο περισσότερος από την καθημερινή μεσημεριανή βόλτα στην παραλία!
------------------------------------
    Μπουτάρη, μην συνεχίζεις! Όσα περισσότερα λές, τόσο περισσότερο εκτίθεσαι! Και, να πούμε και το άλλο.   Από πού και ως πού, για το συλλαλητήριο έπρεπε να πάρουν άδεια από τον Δήμο; Εάν δεν την έδινε, δεν θα γινόταν;;;;;;  Ποιος θα την σταματούσε; Οι διαταγές του Τόσκα;;;;; Για αυτό λοιπόν και εγώ σου λέω,  «Θού κύριε πατσαβούρα εν τω στόματί σου»….
------------------------------------
    Άχ, αυτά τα πράσα! Όλο πάνω σε αυτά σε πιάνουν! Από τα πολλά πράσα, θα κάνουν πρασόριζο εκεί στα Τρίκαλα. Ο γαμπρός δεν ήθελε μόνο «ένα στενό», της γυναίκας του, ήθελε και δεύτερο, της συνυφάδας του. Από εκεί βγήκε μήπως πως.. «Στα Τρίκαλα στα δυό στενά σκοτώσανε τον Σακαφλιά» ;
------------------------------------
    Αυτό το μήνα, προσέξτε καλά τις συντάξεις. Θα τις βρείτε μάλλον μειωμένες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου