Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/1/2018)
Ανδρέας
    Μην ακούτε τι λέει ο ένας και ο άλλος για το πόσοι ήρθαν στο συλλαλητήριο. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους. Η Τροχαία παραδέχεται πως ήρθαν 970 πούλμαν, δηλαδή 50.000 άτομα. Οι υπόλοιποι ήταν μόνο 40.000;;;; Οι κινέζου λένε πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και σήμερα, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες…
---------------------------------------
    Εάν ο Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός την 28η Οκτωβρίου 1940, είμαι σίγουρος ότι θα έλεγε πως.. «Δεν είναι παράλογο να θέλουν οι Ιταλοί την μισή Ελλάδα, γιατί την χρειαζονται» !
---------------------------------------
    Και τώρα, αρχίζουν οι ανακοινώσεις των… αρχηγών κομμάτων! Φυσικά, ο ένας εναντίον του άλλου! Το έχουμε πεί άπειρες φορές. Η Εθνική Ανεξαρτησία και τα Εθνικά Θέματα, είναι πολύ μεγάλα για να τα χειρίζονται οι πολιτικοί. Ιδιαίτερα, οι σημερινοι πολιτικοί!
---------------------------------------
    Τι θα κάνετε τώρα, κύριοι της κυβέρνησης; Μετά το συλλαλητήριο, εννοώ. Θα το περάσετε «στο ντούκου» όπως πολλά άλλα; Το μήνυμα δόθηκε, εσείς το πήρατε;;;;;
---------------------------------------
    Σας είχα πεί ότι την γνώμη μου για το  θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, θα σας την πώ σήμερα. Όχι πως περίμενα το συλλαλητήριο για να την διαμορφώσω, αλλά για να είναι και επίκαιρη. Λοιπόν, η γνώμη μου είναι ( και φυσικά εάν θέλετε την ασπάζεστε… ) πως πρέπει να πάμε στις διαπραγματεύσεις, με ένα όρο απαράβατο και καθολικό. Η ΛΕΞΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. Και ας λέει ο Νίμιτς και οι εργοδότες του ό τι θέλουν. Σε περίπτωση που δεν συμφωνούν οι γειτόνοι μας, έ, τότε σταματά κάθε διαπραγμάτευση. Κάποτε θα καταλάβουν το συμφέρον τους. Εμείς, δεν θελουμε τίποτα. Αυτοί θέλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου