Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/1/2018)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/1/2018)
Ανδρέας
    Υπουργό Μοναξιάς οι Άγγλοι… Αποδεικνύουν πως είναι πολύ μπροστά! Ιδιαίτερα για τις μεγάλες ηλικίες, που όταν μένουν μόνοι, μένουν μόνοι! Έτσι έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, αφού σημασία δίνουν μόνο σε αυτούς από τους οποίους έχουν κάτι να κερδίσουν. Και οι ηλικιωμένοι, εξαιρουμένης της συντάξεώς τους εάν έχουν, δεν μπορούν ( νομίζουν ) να προσφέρουν πολλά πράγματα. Χώρια που το  επίσημο κράτος ( όχι μόνο στην Ελλάδα ) εύχεται να μετακομίσουν εις τας Αιωνίους Μονάς, για να γλυτώσουν χρήματα…..
-------------------------------------
    Τι λέει ο γ.γ του ΝΑΤΟ; Να δείξουν τα Σκόπια ρεαλισμό;;;; Ποιος, τα Σκόπια; Μα, αφού βλέπουν ότι «τους παίρνει», δεν πρόκειται να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω!  Και έχουν και την αβάντα της… ποντικομαμής, που σε όλες τις προτάσεις του, υπάρχει η λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Βρε, άει στο διάολο από εδώ! Η καλύτερη συμφωνία, είναι Η ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Και ας χτυπάνε τον κώλο τους σε βρεγμένα πλακάκια!
-------------------------------------
    Θαυμάστε για ακόμα μια φορά την πολιτιστική κουλτούρα του Πακιστάν. Ναι, από εκεί που μας έρχονται μιλιούνια οι «λάθρο». Και δεν τους στέλνουμε από εκεί που ήρθαν με οποιοδήποτε τρόπο!
-------------------------------------
    Καλά τα είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ στον τούρκο. Θα γίνει καμιά «στραβή» και έπειτα θα λέμε «Ευχαριστούμε τους φίλους μας τους Αμερικανούς»…. Όπως πριν 21 χρόνια.
-------------------------------------
    Παρεπιπτόντως, ο Πάγκαλος είχε δίκιο. Την σημαία την παίρνει ο αέρας! Αυτό έπαθα και εγώ, με μια μικρή σημαία που είχα στο μπαλκόνι, και το πρωϊ ήταν άφαντη από τον αέρα. Πάει, πέταξε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου