Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Έκταση 64 στρεμμάτων μετατρέπεται σε «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα



Έκταση 64 στρεμμάτων μετατρέπεται σε «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα
Ο εντυπωσιακός στολισμός και τα ζωντανά ελάφια
    Σήμερα ανοίγει τις «πύλες» του το «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα, που εντυπωσιάζει με τα ιδιαίτερα στολίδια και σπιτάκια.
     Το πάρκο Αλκαζάρ, που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας,  μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό «Πάρκο των Ευχών». Από τα 150 στρέμματα, τα 64 έχουν στολιστεί χριστουγεννιάτικα και έχουν τοποθετηθεί μέσα σπιτάκια, παιχνίδια και παγοδρόμιο. 
    Για περίπου ένα μήνα, το «Πάρκο των Ευχών», θα «μεταφέρει» τους επισκέπτες του, σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό. Στο χώρο, θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και συναυλίες, ενώ θα υπάρχει κουκλοθέατρο, σπιτάκια για παιδικές δραστηριότητες και φυσικά το σπίτι του Άη Βασίλη
    «Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ξανά ποτέ όλο αυτό το πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει στηθεί για να καλύψει τον ένα μήνα λειτουργίας του πάρκου. Έχουμε κινητοποιήσει, όλες τις πολιτιστικές υπηρεσίες του δήμου» δήλωσε στο Seleo, ο δήμαρχος της Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης
    Βλέποντας των εντυπωσιακό στολισμό, σου δημιουργείται η αίσθηση, πως το πάρκο κόστισε αρκετά χρήματα στον δήμο. Ωστόσο, ο κ. Καλογιάννης, δηλώνει στο Seleo, πως τα έσοδα θα είναι περισσότερα, από ο,τι ξόδεψαν. «Έχω την βεβαιότητα ότι θα βγάλει τα λεφτά του με το παραπάνω. Οι δημοπρασίες που έγιναν για την ενοικίαση χώρων, δημιουργούν ήδη ένα σημαντικό έσοδο. Αλλά, θα έλεγα πως αυτό είναι το τελευταίο. Αυτό που εμείς πιστεύουμε, είναι ότι τέτοιες δραστηριότητες τονώνουν την αγορά της πόλης. Είναι αναπτυξιακά βήματα, τα οποία έχουν βάλει στόχο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της Λάρισας στο Seleo.
    Στο «Πάρκο των Ευχών», εκτός από τις εντυπωσιακές ξύλινες κατασκευές, μπορείς να δεις  ζωντανά λευκά ελάφια και να κάνεις πατινάζ, στο παγοδρόμιο που έχει στηθεί πάνω από νερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου