Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Κατασχέθηκαν πάνω από 400 κιλά ψάρια στη Μηχανιώνα



Κατασχέθηκαν πάνω από 400 κιλά ψάρια στη Μηχανιώνα
    Τετρακόσια σαράντα πέντε κιλά  αλιεύματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χθες το βράδυ στην ιχθυόσκαλα Ν.Μηχανιώνας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα:
    α) Σε ψυκτικό θάλαμο αίθουσας δημοπράτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 κιλά σαφρίδια   μικρού μεγέθους, διαστάσεων 10-11 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 15 εκατοστών, χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.
    β) Σε ψυκτικούς θαμάλους αίθουσας δημοπράτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 48 κιλά γλώσσες  μικρού μεγέθους, διαστάσεων 16-18 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20 εκατοστών, τα οποία είχαν αλιευθεί εκφορτωθεί και διατεθεί από Α/Κ σκάφη για εμπορία-πώληση.
    γ) Σε  ψυκτικό θάλαμο αίθουσας ιχθυόσκαλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 391 κιλά τσιπούρες  μικρού μεγέθους, διαστάσεων 13-16 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20 εκατοστών, τα οποία ήταν στην κατοχή εταιρίας εμπορίας αλιευμάτων για πώληση και εμπορία.
    Από το Α' Λιμενικό Τμήμα  Ν.Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν μία  αγορανομική και τρεις  αλιευτικές παραβάσεις, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου