Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε τους 10.000 τυχερούς της φορολοταρίας



Δείτε τους 10.000 τυχερούς της φορολοταρίας
    Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των λαχνών που κερδίζουν από 1.000 ευρω στις δέκα φορολοταρίες που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τους μήνες Ιανουάριο - Σεπτεμβρίου και τον Νοέμβριο.
     Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις αναδείχθηκαν συνολικά 10.000 τυχεροί που θα λάβουν από 1.000 ευρώ, με την καταβολή των χρημάτων να έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου 2017.
    Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.
    Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.
    Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά στις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.
    Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί των λαχνών έχουν ήδη αναρτηθεί στο TAXIS και ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για το πόσους και ποιούς έχει στην κατοχή του με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής του σ' αυτό.
    Δείτε τους τυχερούς ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου