Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Κατηγορούμενος για απιστία ο Β. Γκαγκάτσης: Πήρε τα λεφτά της UEFA για τους πυρόπληκτους



Κατηγορούμενος για απιστία ο Β. Γκαγκάτσης: Πήρε τα λεφτά της UEFA για τους πυρόπληκτους
    Για απιστία βάσει των διατάξεων του νόμου περί διαφθοράς, κατηγορείται ο πρώην επικεφαλής της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης που αφορά υπόθεση που προορίζονταν προς ενίσχυση πυρόπληκτων περιοχών μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007, χωρίς να διατεθεί ποτέ για τον σκοπό αυτό.
    Σε βάρος του κ. Γκαγκάτση απαγγέλθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ ήδη η δικογραφία ανατέθηκε στον αρμόδιο ανακριτή.
    Όλα ξεκίνησαν πριν επτά χρόνια και αφορά την οικονομική ενίσχυση ύψους ενός εκ. ελβετικών φράγκων, που είχε σταλεί στην ΕΠΟ από τον Μισέλ Πλατινί και την UEFA ως ενίσχυση για τις πυρόπληκτες περιοχές της Ηλείας.Τα χρήματα αυτά δεν δόθηκαν ποτέ σε όσους το δικαιούταν, αντίθετα, όπως αναφέρεται στα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε από τους εισαγγελείς διαφθοράς, κατέληξαν σε λογαριασμό του πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Όττο Ρεχάγκελ ως μπόνους!
    Η υπόθεση είχε φτάσει στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελία Ελληνοαμερικανού, που καταγόταν από τις πυρόπληκτες περιοχές, ο οποίος τόνιζε πως τα χρήματα της UEFA δεν κατέληξαν ποτέ στον προορισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου