Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/11/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/11/2017)
Ανδρέας
    Παοκτσήδες εναντίον Πακιστανών στην Ομόνοια…. Ενδιαφέρον! Ποιος κέρδισε;;;;; Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι Πακιστανοί πέρασαν τους Παοκτσήδες για χρυσαυγίτες, επειδή φορούσαν μαύρα, και επετέθηκαν στους τελευταίους της πορείας. Αμέσως, οι υπόλοιποι Παοκτσήδες ( 200 περίπου ) έκαναν … αντεπίθεση στους ( 800 περίπου ) Πακιστανούς, οι οποίοι … ακόμα τρέχουν! Τους γλύτωσε η αστυνομία.
-----------------------------------------------
    Τελικά, εάν κατάλαβα καλά, ο ΟΗΕ απαγορεύει στα κράτη – μελη του τις πωλήσεις όπλων στη Σαουδική Αραβία, επειδή τα χρησιμοποιεί σε «βρώμικο πόλεμο» ( λές και υπάρχουν… καθαροί! ) εναντίον αμάχων στην Υεμένη! Αλλά, ΕΜΕΙΣ, οι αιωνίως «εξυπνάκηδες», πήγαμε να πουλήσουμε «στη ζούλα» πυρομαχικά!!!! Και «ξεμπροστιαστήκαμε» μόνοι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο, παιδιά, και εις ανώτερα!
-----------------------------------------------
    Δικαιολογείται ο Μπουτάρης γιατί είπε την ΦΥΡΟΜ «Μακεδονία». Έ, φυσικά και θα δικαιολογηθεί. Το θέμα είναι πως… «όποιος νιόμαθε δεν τα γερονταφήνει»  και πως «η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια». Στα υπόψιν, αυτά…..
-----------------------------------------------
    Δεν είναι πιά κοντά μας ο Αντώνης Στεφανίδης των “Vikings” της «δεκαετίας μας» του 60. Θλίψη…. Ήταν ο συνθέτης του αξεπέραστου «FRANCOISE»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου